1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rousínov vyhrál po šesté v řadě a dál stoupá tabulkou - FOTO


Branky


4

Předposlední Mutěnice přivítaly na svém hřišti Rousínov, který hraje ve skvělé formě a už je v nejlepší pětce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naše A-mužstvo v posledním domácím utkání přivítalo na svém hřišti "rozjetý" Rousínov. Ten totiž 5 posledních zápasů vyhrál a svoji formu potvrdil i dnes Pod Búdama. Ani vstup zdarma totiž nepřilákal větší návštěvu a tak se za komorní atmosféry odehrál další zápas, který bohužel potvrdil nepovedený podzim domácího celku. Vstup do utkání jsme přitom neměli špatný. Aktivní byl především Václav Raisigl, který střílel i nahrával. Bohužel hlavičku Marka Mokruši v 17. minutě vyrazil brankář na roh a v 23. minutě střílel Vašek netradičně pravou nohou těsně mimo! Hosté ale také nezaháleli. Dvě úvodní šance Němce a Obruči zhatilo nepřesné zakončení, ale v 28. minutě se již Jašek z dorážky nemýlil - 0 : 1. V 36. minutě bylo ještě hůře. Po ose Němec - Jašek se za naší obranou zjevil zcela volný Zbořil a do prázdné brány zvýšil na 0:2.

Do druhé půle vystřídali nevýrazného Petruchu a Chludila Staňa Koutský a Adam Prčík, nicméně z další branky se radovali hosté. Varování z hlavy Rozehnala jsme bohužel nebrali vážně a tak se v 56. minutě na stejném místě zjevil čahoun Kříž a hlavou zvýšil na 0 : 3. Jiskřičku naděje nám vykřesal v 60. minutě pěknou střelou Marcel Čepil, který zúročil dobrou přihrávku Vaška Raisigla. Ještě veseleji nám mohlo být o tři minuty později, ale hlavička Marka Mokruši po centru Lukáše Koplíka šla bohužel nad bránu! Definitivní pojistku skóre tak udělali hosté v 75. minutě, kdy rychlý brejk zakončil pohotově Obruča - 1 : 4. V 82. minutě ještě trefil břevno Líznar, naopak žádná naše akce nevedla k bezprostřednímu ohrožení branky. Závěrečné podzimní utkání na domácím hřišti se nám tak stejně jako většina ostatních utkání nepovedla. Pokud nepřekvapíme v posledním utkání v Bystrci, máme za sebou výsledkově nejhorší podzim za několik posledních let... 

Report: FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu


FK Mutěnice
Petr Blaha (předseda): Úvod zápasu byl vyrovnaný, bohužel jsme se na rozdíl od soupeře opět neprosadili v koncovce. Ve 2. půli jsme sice snížili pěknou brankou Čepilem, ale bohužel další šanci jsme neproměnili, když Mokruša hlavou těsně minul bránu. Když soupeř přidal 4. gól, bylo po zápase.




Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - J. Chludil [-] (46. S. Koutský [-] ) , T. Jungwirth [-] , R. Weigl [-] - D. Koštuřík [-] , R. Holešinský [-] (75. M. Schüller [-] ) , L. koplík [-] , V. Raisigl [-] (84. J. Kabela [-] ) - M. Mokruša [-] (84. M. Opluštil [-] ) , M. Čepil [-] , P. Petrucha [-] (46. A. Prčík [-] )

Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Kříž [-] , M. Zbořil [-] , M. Rozehnal [-] , M. Handlíř [-] , J. Pešta [-] (78. R. Kubáč [-] ) , L. Obruča [-] (86. M. Mikeš [-] ) , R. Jašek [-] , L. Němec [-] (86. M. Pavlík [-] ) , P. Líznar [-] , P. Imramovský [-]

ŽK: 31. R. Weigl , 70. R. Holešinský , 90. L. koplík - 67. M. Rozehnal , 74. J. Pešta .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - ŠENKÝŘ Petr, SUCHÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Jiří Šťavík
Tip experta: výhra hostů

Rousínov má dobrou formu oproti domácímu týmu.

Tip: výhra domácích