4:1
(1:1)
11. S. Lerch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 11:00

1.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko doma nezaváhalo, dvěma góly přispěl Zouhar - FOTO


Branky


41. M. Zouhar , 72. M. Zouhar , 87. R. Chyla , 90. P. Lidmila - 11. S. Lerch
4

Bosonohy po dvou výhrách v řadě s Rajhradicemi a následně v Lednici přijely do Ráječka v dobrém rozpoložení a ve svých výkonech chtěli pokračovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do nedělního utkání vstupovali naši hráči jako mírní favorité, i vzhledem k tomu, že v posledních dvou vzájemných utkáních zvítězili vždy domácí. I úplný počátek utkání tomu napovídal, kdy hned ve 2. minutě mířil Patrik Lidmila těsně vedle. Poté ale převzali otěže hosté, kteří v 11. minutě zahrávali rohový kop, kdy si míč našel hlavou Stanislav Lerch a zamířil přesně - 0:1. Gól probral naše hráče, kteří se začali více dostávat do šancí, kdy hned po minutě poslal míč Kuba Tenora na Žáčka, který odcentroval do vápna, kde sklepnutí Bartoše hosté dokázali odvrátit. V 18. minutě naše A mužstvo sehrálo rychlý brejk, kdy Maňoušek dával na Pačovského, který mu vrátil zpět, avšak brankář hostí tuto šanci chytá. Do další větší šance jsme se dokázali dostat ve 37. minutě, kdy Bartoš zahrával standardní situaci, kterou hosté odvrátili pouze k Horáčkovi, jehož střela mířila nad. O čtyři minuty později se už ale náš tým mohl radovat, když si ř navedl míč až do malého vápna, kde střelou na zadní tyč nedal šanci brankáři hostů - 1:1. A když minutu před koncem poločasu byla střela hostů zblokována, šlo se do šaten za vyrovnaného stavu 1:1.

Do druhého poločasu nastoupil náš tým rozhodnutý strhnout misky vah na svoji stranu, kdy hned v 50. minutě zahrával David Bartoš standardní situaci, kterou ale hosté dokázali odvrátit na roh. O pět minut později zahrávali také hostující Šíma zahrál standardku na Ondřeje Osladila, který mířil jen těsně vedle Juranovy branky. V 63. minutě se zase do větší šance dostali domácí, kdy prokázali fungující spolupráci Horáček, Lidmila a Bartoš, který centroval na druhého jmenovaného, jehož střela mířila jen do brankáře. Ale o deset minut později se už mohli domácí fanoušci radovat, kdy byl opět úspěšný Michal Zouhar, který střelu propasíroval až za záda gólmana - 2:1. A ač bychom čekali, že hosté budou chtít utkání minimálně srovnat, tak se k žádným šancích nedostávali. Hra se přelévala ze strany na stranu, spíše od vápna k vápnu a nebyla k vidění žádná velká příležitost. Až pět minut před koncem zahrozili opět naše mužstvo, kdy měl velkou příležitost Matěj Morkus, který ale zakončil pouze do brankáře. Místo závěrečného tlaku hostů, ale přišla jejich chyba, kdy zavázal hostující brankář, k míči se dostal Radim Chyla a zakončoval do prázdné brány - 3:1. A ještě než zazněla píšťalka rozhodčího ukončující utkání, dostal se k míči Michna, který přihrál Patriku Lidmilovi, jenž zakončil přesně a potvrdil tak vítězství našeho týmu - 4:1. Nic dalšího už se nestalo a tak odjeli hosté z Bosonoh poraženi.

Report: SK Olympia Ráječko



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Měli jsme velmi dobrý vstup do zápasu, kdy jsme byli aktivní a drželi míč, vytvořili jsme si i dvě brankové příležitosti. Paradoxně se do vedení dostal soupeř, když vstřelil branku z prvního rohu. My vyrovnali po pěkné kombinační akci. Zbytek poločasu byl vcelku vyrovnaný bez vážnějších šancí. O poločase jsme kluky nabádali k větší trpělivosti, jelikož některá řešení v prvním poločase byla zbytečně zbrklá. Začátek druhého poločasu byl od nás vlažnější a Bosonohy nás přehrávali. Od cca 65. minuty se obraz hry obrátil a byli jsme dominantní a díky střele z vápna a mírné teči jsme se dostali do vedení. V závěru jsme náskok díky naší aktivitě ještě navýšili. Musím dnes pochválit všechny hráče a hlavně ty střídající, kteří k tomu přistoupili skvěle a naši hru hodně oživili. Byť výsledek vypadá jednoznačně, tak to bylo velmi těžké utkání na těžkém terénu.

FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér): Ve 12. minutě jsme dali z rohu gól, oni víc hráli a měli nějaký menší šance. Vyrovnali v 41. minutě. Druhý poločas jsme na ně víc vlezli a měli tři hodně slušný šance dat gól. Zhruba v 68. minutě poprvé vystřelili v druhé půlce a tečovaná střela jim tam zapadla. Pak už to byl paskvil ze snahou něco vymyslet ale dostali jsme během tří minut, myslím ještě dva góly.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - L. Žáček [-] (76. M. Morkus [-] ) , D. Bartoš [-] , J. Horáček [-] , P. Lidmila [-] , J. Tenora [-] (66. J. Morkus [-] ) , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] (81. F. Michna [-] ) , J. Pačovský [-] (66. R. Chyla [-] ) , J. Holík [-] , M. Maňoušek [-]

FK SK Bosonohy
M. Oros [-] - S. Lerch [-] , P. Dedič [-] , M. Svoboda [-] (81. M. Pakosta [-] ) , Š. Pelán [-] , D. Varga [-] (81. M. Tofl [-] ) , O. Osladil [-] , P. Dohnal [-] (46. P. Táborský [-] ) , T. Lukšija [-] , M. Hladký [-] , J. Šíma [-] (81. J. Černý [-] )

ŽK: 54. J. Sedlák - 22. P. Dedič , 35. J. Šíma , 54. M. Svoboda , 65. P. Táborský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šenkýř Petr - JELÍNEK Lukáš, WENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jiří Šťavík
Tip experta: výhra domácích

Ráječko minulý zápas prohrálo, takže si myslím, že doma bude chtít určitě bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích