1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2023 18:00

1.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lednice překvapila a odvezla si všechny body


Branky


4

Ze 4. listopadu odložené utkání krajského přeboru se po dohodě soupeřů dohrávalo ve středu na umělém trávníku v Pohořelicích. Dohrávkou si Morenda mohla o jednu příčku polepšit, přeskočit Rajhradice a hlavně udržet užší bodový kontakt se silným středem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravan za celý podzim nasbíral jen pět bodů. Jedinou výhru zaznamenal v 6. kole doma nad Pohořelicemi 2:0. Do odložení zápasu s Morendou měl za sebou sérii sedmi porážek a osmou přidal na domácím trávníku v sobotu od Ráječka 1:4. Tahle bilance hovořila jasně pro náš tým a ani úvod zápasu nenaznačoval, že by neměl roli favorita zvládnout. Už v páté minutě dostal průnikovku, jakou potřebuje Vojta Čech a zajistil Morendě vedení. Následovaly další šance. Dvakrát mohl navýšit vedení David Abdulai, ale i další hráči, bohužel nikdo už se za záda lednického brankáře Lukáše Prokopa netrefil.

Na průběh zápasu, přesněji výkon našeho mužstva, pak mělo nečekaně velký negativní vliv odstoupení kapitána Ondry Kubíka pro zranění. Naše hra se rozpadla. Naopak hostům se podařilo vyrovnat a najednou jich bylo plné hřiště. Ještě do poločasu přidali druhý gól a ve druhém šli jasně za vítězstvím.

Report: SK Moravská Slavia Brno



Ohlasy k zápasu


SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): Do Kubajsova zranění bylo všechno v pořádku, tedy až na to zahazování šancí. Po jeho odstoupení jsme zůstali jakoby zakřiknutí, zatažení. Naopak na soupeři bylo vidět, jak moc chtějí body, jejich nadšení do hry bylo rozhodně větší než naše. Prostě šli tomu naproti, my ne. Přitom minimálně do remízy jsme to i za daného stavu dohrát měli, jenže jsme byli všude pozdě, nevyhrávali jsme osobní souboje. Byla to křeč. To, že se hrálo na umělce nepovažuju za podstatné, i když oni na ní asi trénují víc. My jsme na ní byli jen jednou. Na to se ale vymlouvat nemůžeme. Naopak, nám by ten rovný terén jako technickému mužstvu měl vyhovovat, takže si nemyslím, že jsme prohráli kvůli umělce. Tentokrát jsme si to nesrovnali v hlavách.




Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
T. Fiala [-] - O. Kubík [-] (23. S. Čus [-] ) , M. Drenka [-] , O. Havelka [-] - L. Matyska [-] (61. M. Šembera [-] ) , D. Baránek [-] , L. Roštínský [-] , V. Čech [-] , M. Essuon [-] - D. Abdulai [-] , L. Suchý [-] (72. J. Bartkovič [-] )

TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] (90. M. Krmíček [-] ) , P. Mach [-] (91. J. Ferby [-] ) , T. Wolgemuth [-] , L. Hovězák [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] , M. Wallisch [-] (83. V. Kyněra [-] ) , T. Krejčí [-] , Y. Brovchenko [-] , M. Ruber [-]

ŽK: 49. T. Fiala - 70. T. Horčička , 90. V. Kyněra .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DADÁK David - JÜNGER Erik, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jiří Šťavík
Tip experta: výhra domácích

Poslední tým tabulky hrající venku určitě nevyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů