Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štavík dvěma trefami v nastavení rozhodl o výhře Ratíškovic - FOTO


Branky


4

Souboj týmů z horší poloviny tabulky přinesl velké drama, po kterém jsou mnohem šťastnější hosté z Ratíškovic, kdy ještě v 90. minutě prohrávali. Utkání nakonec otočili dvěmi slepenými góly v nastavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Dnešní utkání se mi nehodnotí vůbec lehce. Oba poločasy měly stejný průběh, 44 minut v každém z nich jsme dle mého názoru byli lepším týmem, do šancí jsme se dostávali, ale proměnili jsme pouze dvě z nich. Soupeř měl také svoje příležitosti, kdy nás podržel brankář, ale to co jsme dopustili je neomluvitelné. Inkasovat v nastavení prvního poločasu by se ještě dalo přejít, to se stane, ale darovat soupeři na domácím hřišti 3 body, když vedeme v 90. minutě 2:1 je prostě hrozné! Teď nás na podzim čekají ještě dva těžké zápasy, takže se z toho musíme oklepat a nějaké body ještě na podzim prostě urvat.

FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): Ve vyrovnaném zápase se k nám v závěru přiklonilo štěstí, když jsme ještě v 90. minutě prohrávali, ale dvěma slepenými góly zápas otočili. V samotném zápase bylo vidět spoustu šancí na obou stranách a nakonec jsme byli produktivnější.



Sestavy


TJ Rajhradice
F. Strakoň [-] - J. Svoboda [-] , T. Kouřil [-] , J. Štreit [-] , J. Doležel [-] (86. J. Kilberger [-] ) , M. Bělák [-] , F. Furch [-] (56. P. Novák [-] ) , P. Šnyrch [-] (70. J. Pánek [-] ) , R. Bubeníček [-] , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-]

FK Baník Ratíškovice
Z. Dohnálek [-] - L. Kočiš [-] (75. J. Imrich [-] ) , D. Antoš [-] , D. Macek [-] , L. Polanský [-] (46. T. Kundrata [-] ) , S. Toman [-] , P. Zemánek [-] (84. J. Šťavík [-] ) , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Kordula [-] (75. T. Knotek [-] ) , M. Ševčík [-] (75. P. Venclík [-] )

ŽK: 28. r. chalabala , 69. J. Štreit - 50. D. Antoš , 57. D. Macek , 62. M. Ševčík , 78. P. Zemánek , 84. T. Kundrata .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: BURGR Štěpán - STEJSKAL David, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 10:06
Petr Florián

Expert: Jan Horáček
Tip experta: remíza

Zde bude nerozhodný výsledek.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 09:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 14:21

Tip: výhra domácích