L. Obruča 83. (p.)
M. Zbořil 90.
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 10:15

13.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia přišla o výhru v poslední desetiminutovce - FOTO


Branky


83. L. Obruča (p.) , 90. M. Zbořil - 11. J. Tenora
4

Domácí Tatran chce navázat na čtyři výhry v řadě a před domácími diváky opět zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Rousínova jsme jeli s vědomím tří výher v řadě a šňůru jsme chtěli o další výhru prodloužit. Začátek utkání se nám podařil a z rohového kopu v 10. minutě jsme se dostali do vedení - Tenora - 0:1. Zbytek první půle se hrál především od vápna k vápnu bez vážnější ohrožení branky na obou stranách.

Po změně stran se hra přelívala ze strany na stranu a více gólových příležitostí jsme měli my. Bohužel jsme dobře chytajícího gólmana Rousínova Davida Kopřivu nedokázali podruhé propálit. V 80. minutě za to přišel trest v podobě penalty (musím dodat že velmi sporné, i někteří hráči domácích se odpískání divili), kterou proměnil Obruča. Navíc v 90. minutě jsme dostali gól na 2:1, kdy se prosadil Zbořil a z Rousínova jsme odjeli s prázdnou. Sice se nám podařilo navázat na předchozí výkony, především dozadu to bylo super, bohužel jsme nepřidali další góly a prohráli. Takový je fotbal, teď se soustředíme na poslední dva zápasy kde budeme chtít urvat 6 bodů. Takto zápas zhodnotil střelec jediné branky Olympie Jakub Tenora.



Ohlasy k zápasu



SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Měli jsme dobrý vstup do zápasu, kdy jsme se hned v 12. minutě dostali po rohu do vedení. Hru jsme kontrolovali a soupeře jsme do ničeho nepustili. Ve druhé půli se hra trošku vyrovnala, šance jsme si vypracovávali pouze my, ale bohužel ani jednu ze 3 nebo 4 vyložených jsme neproměnili a v závěru jsme za to byli “potrestáni”, kdy soupeř proměnil penaltu a dvě minuty před koncem využil jedinou naši chybu v defenzivě, kdy jsme byli daleko od sebe a po průnikové přihrávce dal Rousínov na 2:1. Pak už jsme si žádnou šanci nevytvořili. Dnes jsme dostali lekci z produktivity.



Sestavy


Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Kříž [-] , M. Zbořil [-] , M. Rozehnal [-] , M. Handlíř [-] , P. Imramovský [-] , J. Pešta [-] , L. Obruča [-] , R. Jašek [-] (92. F. Novotný [-] ) , L. Němec [-] (92. M. Pavlík [-] ) , R. Kubáč [-] (60. P. Líznar [-] )

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - J. Holík [-] , J. Morkus [-] (81. M. Morkus [-] ) , M. Maňoušek [-] , J. Horáček [-] , P. Lidmila [-] (87. F. Michna [-] ) , J. Tenora [-] (69. L. Žáček [-] ) , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , J. Pačovský [-] (69. R. Chyla [-] ) , D. Bartoš [-]

ŽK: 30. R. Kubáč , 87. M. Rozehnal - 66. J. Horáček , 90. F. Michna .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBEC Radek - ŠENKÝŘ Petr, BURGR Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 10:06
Petr Florián

Expert: Jan Horáček
Tip experta: výhra hostů

Souboj dvou ve formě hrajících týmu, ale body si odvezou hosté.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 09:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 14:21

Tip: výhra domácích