0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lednice přišla o bod v poslední minutě utkání


Branky


6

Domácí chtěli po třech porážkách v řadě zabrat a na domácím hřišti už potřebovali bodovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnes není ani co hodnotit. Oboustranně to bylo nekoukatelné. Do utkání naše mužstvo vstoupilo nekoncentrovaně a soupeři umožnilo spoustu standardních situací bez vážnějších následků. Pozitivně lze hodnotit snad pouze hru obranné linie, dopředu jsme ale nepředvedli téměř nic a obě mužstva v průběhu celého zápasu branku vážněji neohrozila. Hosté na nás byli lépe připraveni a neumožnili nám křídelní hru. Matně se snažím vzpomenout na nějakou střelu, která by letěla mezi tyče. Utkání spělo asi ke spravedlivému remízovému závěru, ale o bod jsme opět došli v samém závěru utkání.

Zhodnocení: TJ Moravan Lednice



Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Miroslav Fobl (trenér): Je alarmující, že od začátku sezony jsme již ve třech utkáních ztratili body v posledních 5-ti minutách. Proti Rousínovu jsme byli od začátku do konce horším týmem a zcela zaslouženě jsme prohráli. Nenavázali jsme na dobrý výkon z předchozího utkání a tentokrát jsme působili mdle, nejistě a ustrašeně. Ofenziva úplně bezzubá a slušný výkon obrany přišel vniveč při inkasování na úplném konci zápasu.




Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] , P. Mach [-] , T. Wolgemuth [-] , L. Hovězák [-] (46. D. Votava [-] ) , O. Osička [-] , T. Horčička [-] (80. M. Ruber [-] ) , Z. Očenášek [-] (46. J. Ferby [-] ) , D. Poláček [-] , T. Krejčí [-] , Y. Brovchenko [-]

Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Kříž [-] , M. Rozehnal [-] , R. Kubáč [-] , M. Handlíř [-] , P. Imramovský [-] , J. Pešta [-] (55. P. Líznar [-] ) , L. Obruča [-] , L. Němec [-] (70. F. Novotný [-] ) , R. Jašek [-] , M. Zbořil [-]

Počet diváků: 103. Rozhodčí: KORČÁK Jaroslav - JEŽEK Michal, MUSIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Patrik Hron
Tip experta: výhra hostů

Spíš vidím vítězství na straně hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích