2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 10:30

14.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morenda oslavila první podzimní výhru


Branky


5

První podzimní vítězství Morendy se rodilo dost těžce. Přesněji řečeno po dřině ve druhém poločase. Ten první Morenda po slušné hře vyhrála 2:0, ale ve druhém v podstatě přenechala iniciativu hostům z Rousínova. Ti naštěstí stačili jen korigovat konečné skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli za sebou sérii tří porážek a viditelně tuhle nelichotivou bilanci chtěli změnit. Už ve druhé minutě byli blízko k vedoucí brance. Na centr zprava ale dva dobíhající hráči nedosáhli a naše obrana raději uklidila balón na roh. Domácí tým akce varovala a podobnou hostům už v první půli nepovolila. Morenda kontrolovala hru a prakticky její první střela mezi rousínovské tyče znamenala vedení. Lukáš Gruber poslal perfektní uličku mezi obránci a David Abdulai si tentokrát v náběhu věděl rady. Obešel brankáře a zasunul míč do prázdné branky. Čtyři minuty před přestávkou mu pak přesně posadil na hlavu centr Samuel Čus a Ghaňan technickou hlavičkou skoro vymetl šibenici.

Druhý poločas zahájil nadějný útok Morendy, ale skončil jen spletitou skrumáží před brankou hostů. Ti do druhé části vystřídali tři hráče a změna ji prospěla. Ač spíše technický tým začal Tatran nakopávat balóny dopředu a před domácí branku. Jednoduchá taktika přinesla ovoce v 62. minutě. Opět ve skrumáži zblízka dorazil míč do domácí sítě Lukáš Obruča. Pak se prakticky až do konce odehrávala pravá fotbalová bitva, kdy obrany měly navrch nad útoky. Hosté měli v závěru k dispozici dva trestné kopy z nebezpečných vzdáleností, ale defenzíva Morendy nápor i tyhle situace ustála. Konečně tři body vynesly tým do příjemnější pozic v krajském přeboru. Před odpoledními zápasy dokonce až na desáté místo.

Report: SK Moravská Slavia Brno



Ohlasy k zápasu


SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): Je to veliká úleva. Ty tři body už jsme moc potřebovali, protože po tom jednom to bodové konto moc nenaskakuje. Jsme rádi, že jsme to dnes zvládli, i když to bylo podobné jako v minulých zápasech a do poslední minuty jsme se strachovali o výsledek. Zbytečně, protože jsme měli na to, uhrát to s větším klidem. V poločase vedeme 2:0 a necháme si zbytečně dát gól ze standardky, když tam necháme dvakrát volného hráče. A pak to hoří až do poslední minuty. Ve druhé poločase jsme neudrželi balóny vpředu a nebyli jsme schopni se dostat za jejich obranu. Ale jsme to zvládli a musíme se od toho odpíchnout. Klukům jsem v kabině poděkoval, protože už před zápasem na nich bylo vidět jak moc chtějí vyhrát. Dnes jsme za tím prostě všichni šli na sto procent a i když to nebylo úplně fotbalové, tak jsme to zvládli a to je to nejdůležitější. Teď musíme zapracovat na tom, co v tom zápase nebylo v pořádku.




Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
T. Fiala [-] - O. Kubík [-] , L. Gruber [-] (89. L. Suchý [-] ) , O. Havelka [-] , S. Čus [-] , M. Drenka [-] - M. Essuon [-] , L. Matyska [-] , D. Baránek [-] (77. D. Marcinov [-] ) , L. Roštínský [-] - D. Abdulai [-] (93. J. Bartkovič [-] )

Tatran Rousínov
M. Řepka [-] - M. Kříž [-] , M. Rozehnal [-] , R. Kubáč [-] , M. Handlíř [-] , P. Imramovský [-] , J. Pešta [-] (86. M. Pavlík [-] ) , L. Obruča [-] , L. Němec [-] (46. F. Novotný [-] ) , P. Líznar [-] (46. R. Jašek [-] ) , M. Mikeš [-] (46. M. Zbořil [-] )

ŽK: 87. L. Matyska , 91. T. Fiala - 35. M. Mikeš , 88. R. Jašek .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: NOVÁK Dominik - LÁRYŠ Vít, GODFRYD Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Ondřej Zavadil
Tip experta: remíza

Nepříjemná Morenda na hřišti, kde se fotbal hrát nedá. Rousínov si s jejím stylem neporadí a odveze si bod za remízu.

Tip: remíza