Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lednice nezvládla úvod utkání a v tabulce klesla na poslední místo - FOTO


Branky


5

Hosté přijeli do Lednice napravit zaváhání z minulého kola, kdy na svém hřišti pouze remizovali s Rajhradicemi. Domácí naopak chtěli zvítězit a tím se odpoutat z nižších pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Jako uragán vlétli do utkání naši borci a hned z úvodní příležitosti rozvlnili síť za brankářem domácích. Průnik Petříka zužitkovat na zadní tyči hlídkující Abulai Dabó, 0:1. Netrvalo to dlouho a skóre se měnilo podruhé, velký přehled na hranici vápna předvedl Musil, který vysunul Ullmanna a ten se ve velké šanci nemýlil, 0:2. Aby toho nebylo málo, tak další průnik Petříka proměnil v branku znovu pozorný Ullmann, 0:3. Domácí snížili po úniku Macha, 1:3.

Také vstup do druhé půle se týmu trenéra Svatopluka Habance povedl. Na vlastní půlce zažehl motory jako správný jamajský sprinter David Petřík a ukázal všem obráncům záda, svou málo vídanou akci zakončil hokejovým blafákem, 1:4. Křídla se v tomto zápase přeháněla v tom, kdo předvede poutavější průnik do vápna. Jeden takový si pro diváky připravil Dabó a přichystal tak další gól pro Petříka, 1:5. V závěru ještě domácí korigovali skóre na konečných 2:5.

REPORT: FC Kuřim


Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Miroslav Fobl (trenér): Do zápasu jsme vstoupili ustrašeně a v podstatě jsme prohrávali už v kabině, než jsme vyšli na trávník. Svým odevzdaným vystoupením jsme to soupeři velice usnadnili a ten vedl v 15. minutě 0:3. Tím byl zápas rozhodnutý a zbytek zápasu už soupeř podle potřeby přidával či ubíral na tempu. Bohužel jsem se nadstandardního výkonu Kuřimi dočkat nemohl, jelikož bohatě stačil slabší průměr.

FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně a to se nám podařilo jak herně, tak i střelecky. Proměnili jsme své první dvě šance a když jsme po chvíli přidali další gól, stav byl po 15-ti minutách 0:3. Poté tempo zápasu opadlo a hráči chvilkami přestali plnit taktické pokyny. Musím ale tým v celém zápase pochválit za ofenzivní projev, kdy i přes výsledek 5:2 jsme měli další střelecké příležitostí nebo útočné akce, které jsme jen nedohráli a neskórovali z nich.



Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] (75. K. Lucký [-] ) , P. Mach [-] , T. Wolgemuth [-] (75. F. Jandásek [-] ) , L. Hovězák [-] , T. Horčička [-] (75. T. Krejčí [-] ) , O. Osička [-] , Z. Očenášek [-] , J. Ferby [-] , Y. Brovchenko [-] (64. M. Krmíček [-] ) , M. Ruber [-]

FC Kuřim
A. Smrčka [-] - J. Obůrka [-] , A. Dabó [-] , J. Pluháček [-] , A. Rolinek [-] (56. A. Bartoš [-] ) , P. Musil [-] , O. Ullmann [-] (65. F. Vlček [-] ) , D. Koreň [-] , M. Pitel [-] (56. T. Kupský [-] ) , P. Halouzka [-] , D. Petřík [-] (65. J. Motyčka [-] )

ŽK: 67. T. Pálka , 86. T. Krejčí - 32. M. Pitel .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - HOLÍK Jiří, WENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Jan Štreit
Tip experta: výhra hostů

Naprosto stejně jako u Sparty, jen doufám, že je nepoznamenalo poslední utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích