1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morenda stále čeká na výhru, v Mutěnicích brala jen bod


Branky


5

Hosté ani po pěti zápasem neznají pocit vítězství, do Mutěnic rozhodně přijeli vyhrát a černou sérii ukončit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stovka diváků viděla v neděli odpoledne zajímavé i kvalitní utkání dvou celků, kterým se doposud alespoň výsledkově příliš nedařilo. Hosté byli v první půli lepším mužstvem, když si domácí obrana nedovedla poradit s rychlými a technickými hráči hostí. V 10. minutě se tak po nešťastném odkopu Marcela Čepila prosadil Abdulai. Další navýšení skóre stejným hráčem odmítli brankář Filip Leznar a obětavý Tomáš Jungwirth, který vykopl míč směřující do naší odkryté svatyně. Při další dobré příležitosti hostí nás zachránilo břevno! V 33. minutě se podařilo naopak vyrovnat. Roh vybojoval Martin Schuller a fotbalovou parádu předvedl náš nejlepší hráč Václav Raisigl. Roh levačkou zakroutil s pomocí tyče přímo do brány - 1:1!

Ve druhé půli se naše hra zlepšila, vytvořili jsme si i převahu a šance, ale všechny zneškodnil výborný hostující mladý brankář Fiala. Hosté ale byli pořád nebezpeční, naštěstí nejprve Matysku při dorážce a také v samém závěru Abdualie zradila koncovka. Bod z nedělního zápasu tak rozhodně musíme brát.

REPORT: FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu



SK Moravská Slavia Brno
Lukáš Matyska (asistent trenéra): Asi zápas jako přes kopírák s Kunštátem. Od první minuty jsme byli lepší, na balónu i celkově ve hře. Podle mě jsme Mutěnice zaskočili svojí aktivní hrou a vytvářeli jsme si šance. Bylo dobré, že jsme dali brzy první gól a určitě jsme mohli vést minimálně 2:0. Ta vykopávka z prázdné branky, nevím, z mého pohledu to bylo těžko posoudit. Ale měli jsme dát jiné šance. Kdybychom vedli aspoň o ty dvě branky, mohli jsme do druhého poločasu mohli mít větší klid v hlavách a na kopačkách. Bohužel, místo toho jsme darovali soupeři nesmyslně roh, při něm udělali další chybu na první tyči a on to zakroutil přímo do branky. Takže druhý poločas už byl víc nahoru dolů z obou dvou stran. Byly tam spíš takové pološance. I já jsem ji měl. Jejich gólmanovi vypadl balón, já jsem to dorážel, ale on to na poslední chvíli stihl vytáhnout na roh. Takže, když to shrnu, tak na vyložené šance to bylo asi tak 5:2 pro nás, takže jsme měli vyhrát. A je to ztráta. Fotbalově to byl dobrý týmový výkon. Klukům není co vyčítat, ale už od toho prvního zápasu nás pořád trápí to zakončení. Myslím, že kdyby se nám v kterémkoliv z těch utkání podařilo odskočit o dva góly, tak bychom to už dokázali dotáhnout k vítězství.



Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - D. Koštuřík [-] (74. M. Buchta [-] ) , T. Jungwirth [-] , L. Kupčík [-] , R. Weigl [-] - V. Raisigl [-] , M. Schüller [-] , R. Holešinský [-] , L. koplík [-] - M. Mokruša [-] , M. Čepil [-]

SK Moravská Slavia Brno
T. Fiala [-] - S. Čus [-] , M. Drenka [-] , O. Kubík [-] - V. Čech [-] , L. Matyska [-] (83. R. Suchomel [-] ) , M. Essuon [-] , L. Roštínský [-] (68. D. Marcinov [-] ) , O. Havelka [-] (50. L. Gruber [-] ) - M. Šembera [-] (83. J. Bartkovič [-] ) , D. Abdulai [-]

ŽK: 27. V. Raisigl , 70. R. Weigl - 36. O. Havelka , 84. M. Essuon .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: KUBEC Radek - PUTNA Pavel, ŠPAČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Jan Doležel
Tip experta: remíza

Zápasy těchto týmů končí často remízou, což se potvrdí a Morenda si odveze bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích