3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí fotbalisté po dvou prohrách zabrali a porazili Rousínov - FOTO


Branky


29. J. Bílý , 43. L. Hansl , 77. J. Urban - 67. R. Jašek
5

Druhou porážku v řadě si v sobotu odpoledne připsali fotbalisté Tatranu. Ti po domácí prohře s Kuřimí chtěli bodovat v Bystrci, domácí tým byl proti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločase se Bystrci podařilo vstřelit dvě branky, nejprve se prosadil ve 29. minutě Jiří Bílý a těsně před odchodem do kabin přidal další trefu Ladislav Hansl.

I přesto, že Tatran v 67. minutě snížil po trefě Reného Jaška, nepodařilo se mu průběh utkání zvrátit. Bystrc přidala třetí branku o kterou se postaral Jan Urban a zápas tak skončil 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Roman Kotol (trenér): Velice důležité vítězství a 3 body, které jsme nutně potřebovali. Velice dobře zahraný 1. poločas po taktické a systémové stránce, po delší době jsme byli schopni si kombinační hrou vypracovat převahu, střelecké příležitosti, i ze střední vzdálenosti, a hlavně jsme dali branky. První po akci z levé strany Jirka Bílý se velice dobře uvolnil a krásnou střelou 1:0. Druhá branka padla po hezké kombinaci z pravé strany a centru se prosadil hlavou L.Hansl. Druhý poločas už z naší strany tak dobře sehraný nebyl, ale soupeře jsme do žádné vyložené šance nepustili. V 67. min jsme nebyli důslední a soupeř snížil na 2:1, naštěstí o 10 min později jsme odskočili na 3:1 po důsledném sledování míče a důrazu v šestnáctce se dostal k odraženému míči J. Urban a střelou k tyči všechny uklidnil. Už více utkání jsme nebyli schopni odehrát stejným výkonem oba dva poločasy.

Tatran Rousínov
Miroslav Mikeš (hráč): Utkání v Bystrci jsme bohužel nezvládli a předvedli jsme náš zatím nejhorší výkon v soutěži. Nedokázali jsme se po celý Zápas soupeři vyrovnat v osobních soubojích, důrazu, agresivitě tyto aspekty utkání rozhodli. V zápase jsme si vytvořili minimum gólovych příležitostí jediná naše šance skončila v prvním poločase na břevně. Ve druhém poločase se nám podařilo snížit na 2:1 ale zbytečnou chybou jsme inkasovali branku na 3:1, která utkání rozhodla. Soupeři gratuluju k zaslouženému vítězství a my se musíme nachystat na další důležité venkovní utkání v Krumvíři.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - P. Pokorný [-] (61. Š. Pisko [-] ) , O. Hilscher [-] , J. Urban [-] , J. Solanský [-] , C. Williams [-] (46. M. Kratochvíl [-] ) , M. Hába [-] , O. Pelc [-] , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] (67. J. Pavlík [-] ) , J. Bílý [-] (67. D. Dlouhý [-] )

Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - P. Líznar [-] (66. M. Handlíř [-] ) , M. Zbořil [-] (66. R. Jašek [-] ) , M. Rozehnal [-] , M. Kříž [-] , M. Mikeš [-] (46. F. Novotný [-] ) , P. Imramovský [-] , J. Pešta [-] , L. Obruča [-] , L. Němec [-] (46. M. Pavlík [-] ) , R. Kubáč [-]

ŽK: 70. V. Kocman - 72. M. Rozehnal , 91. F. Novotný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠUSTR Patrik - OUJEZDSKÝ Jan, SMUTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jan Doležel
Tip experta: remíza

Rousínov bude velmi nepříjemným soupeřem pro všechny týmy a z Bystrce si odveze bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích