4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:30

7.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohořelice si poradily celkem jasně, Bosonohy odjely s prázdnou - FOTO


Branky


6. A. Fiala , 39. B. Lang , 59. P. Hron , 73. D. Yatsyna
5

Domácí nečekal jednoduchý úkol ale touha zvítězit byla tentokrát mnohem silnější u playerů Pohořelic a Bosonohy v tabulce klesají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání jsme začali hrát velmi aktivně a tím zapomněli rychle na náš matný výkon v předešlém utkání. Hned v úvodních minutách jsme se dostávali do 100% šancí. Jednu z nich využil v 6. minutě Adam Fiala, který přízemní střelou k tyči z hranice šestnáctky nedal gólmanovi šanci, 1:0. Neustále jsme se snažili dobývat bránu hostujícího celku, hrál se poměrně svižný fotbal a divákům se musel líbit. Ve 39. minutě se prosadil svým důrazem Bóďa Lang, který uklidil odražený míč v malém vápně do sítě , 2:0.

Druhý poločas jsme chtěli hrát pozorně v obraně, ale zároveň se tlačit do zakončení. Obojí se dařilo. V 59. minutě po chybě obrany hostů a dobrém napadání našich hráčů míč vybojoval Dmytro Yatsyna a krásnou přihrávkou z levé strany předložil míč ke skórování Patrika Hrona, který míč důrazně uklidil do brány, dobře vyřešené situace, 3:0. Od tohoto okamžiku jsem utkání zcela ovládli a vytvářeli si mnoho šancí, kdy jsme několikrát hosty přečíslovali a dostávali se zcela osamoceni před gólmana. V 73. minutě se konečně prosadil i náš čtvrtý útočník Dmytro Yatsyna. Svou samostatnou akcí z pravé strany přešel přes dva bránící hráč a střelou na přední tyč rozvlnil síť po čtvrté, 4:0.

REPORT: TJ Sokol Pohořelice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Prosadili se všichni 4 útočníci, kteří do utkání nastoupili v základní sestavě, všichni hráli velice aktivně, někdy i důrazně a snažili se za podpory všech hráčů zakončovat. Vyzdvihnul bych výkon Patrika Hrona, na kterém byla vidět touha zvítězit a svým koncentrovaným a důrazným přístupem strhnul ostatní. Pochválil bych i hru a organizaci naší obrany včetně gólmana, která nejen, že hrála velice soustředěně a bez chyb, ale přinášela i klid do naší rozehrávky, což mělo také pozitivní dopad na celkový obraz naší hry. Vytvořili jsme si spoustu krásných šancí. Diváky toto utkání muselo bavit a určitě přijdou i na další domácí zápas.




Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - J. Landšperský [-] (68. R. Manuel [-] ) , B. Lang [-] , P. Hron [-] , A. Fiala [-] (79. J. Zbránek [-] ) , F. Vedral [-] , R. Koch [-] (79. M. Dubský [-] ) , T. Kůra [-] , D. Yatsyna [-] , R. Beníček [-] , Z. Petrásek [-]

FK SK Bosonohy
M. Oros [-] - P. Dedič [-] (46. M. Pakosta [-] ) , P. Čoupek [-] , M. Tofl [-] , Š. Pelán [-] (70. P. Táborský [-] ) , A. Sedlák [-] (36. D. Varga [-] ) , T. Lukšija [-] , M. Hladký [-] , L. Hattoň [-] (46. O. Osladil [-] ) , J. Černý [-] (46. P. Dohnal [-] ) , K. Konečný [-]

ŽK: 56. F. Vedral , 78. R. Manuel - 57. M. Tofl , 79. P. Čoupek .
Počet diváků: 179. Rozhodčí: JEŽEK Michal - KORČÁK Jaroslav, RYBA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Jan Doležel
Tip experta: výhra domácích

Pohořelice dle mého názoru doma moc bodů ztrácet nebudou, takže Bosonohy porazí a připíší si druhou výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích