3:2
(3:1)
24. F. Kříž
48. K. Kroupa (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:30

6.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rajhradice zvládly těžký zápas se Svratkou, která odjíždí s prázdnou


Branky


34. M. Urbánek , 37. J. Štreit , 42. J. Doležel - 24. F. Kříž , 48. K. Kroupa (p.)
5

Před krásnou dvoustovkovou návštevou chtěl domácí celek, zároveň nováček soutěže navázat na slušný start do soutěže a odčinit výsledek z minulého týdne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
REPORT PŘIPRAVUJEME


Ohlasy k zápasu


TJ Rajhradice
Martin Urbánek (hráč): Po minulém nevydařeném výkonu a výsledku jsme chtěli navázat na naši dobře započatou práci v soutěži a měli jsme velkou chuť utkání proti Svratce zvládnout. Hlavně pro naše 3 kluky, kteří tam v minulosti působili, zejména pak pro Pavla Outratu, který za vítězství slíbil do kabiny sekanou z Rakouska. Soupeř na nás od prvních minut vleťel a ukazoval kvalitu. Vytvořil si několik šancí a až z té nejméně nápadné jsme bohužel inkasovali. Až tato branka nás teprve probudila a my začali taky hrát. Do poločasu se nám povedlo nejen vyrovnat ale celkem v rozmezí osmi minut skóre otočit na 3:1. I když jsme ihned po přestávce velmi brzy inkasovali z penalty a Svratka měla během druhého poločasu velkou převahu v držení míče, tak i my jsme se nadále snažili vyjíždět po zisku míče do protiútoku, což se i kvůli častému přerušovaní hry už mockrát nepovedlo. Skóre se naštěstí pro nás už do konce nezměnilo a my se tak můžeme těšit v týdnu na sekanou.

FC Svratka Brno
David Kříž (trenér): Domácí nás jednoznačně předčili v efektivitě, když trestali naši naivitu při bránění. My jsme si vypracovali velké množství brankových příležitosti, ale dokázali jsme proměnit pouze dvě, což bohužel na body nestačilo.



Sestavy


TJ Rajhradice
F. Strakoň [-] - J. Svoboda [-] (62. P. Novák [-] ) , J. Pánek [-] , P. Outrata [-] , J. Štreit [-] , J. Doležel [-] (86. F. Furch [-] ) , M. Bělák [-] (79. M. Cambal [-] ) , M. Urbánek [-] , R. Bubeníček [-] , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-]

FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - F. Kříž [-] , P. Preis [-] , E. Moll [-] , J. Broskva [-] , D. Ostrovka [-] (57. F. Svensson [-] ) , J. Morávek [-] (79. D. Řezník [-] ) , M. Fila [-] , V. Malishevskyy [-] , K. Kroupa [-] , J. Janík [-] (57. T. Cebák [-] )

ŽK: 84. J. Doležel , 93. F. Furch - 68. F. Kříž , 93. J. Broskva .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Špaček Jiří - ROSA Ondřej, HŘIB Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Bohuslav Lang
Tip experta: výhra hostů

Rajhradice hrají sice na domácí půdě, ale Svratka hraje venku slušně a proto jsou pro mě mírným favoritem.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza