1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 10:15

6.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim otočila druhý venkovní zápas v řadě a jede na vítězné vlně - FOTO


Branky


5

V tropických teplotách vyběhly oba týmy k 6. kolu soutěže, hosté byli jasný favorit, kteří ještě neztratili ani bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V úvodní dvacetiminutovce měli výrazně více ze hry naši borci. Do první příležitosti se dostal Martin Pitel, jeho šanci však dvakrát lapil brankář domácích. Svou šanci neproměnil po centru ze strany ani Petr Musil, jemuž situaci ale notně znepříjemnil obránce domácích. Domácí následně udeřili hned z první šance, po rohu byl ve vápně nejpozornější Obruča, 1:0. Kuřimáci se snažili i nadále být aktivnějším týmem. Vyrovnat se povedlo po rychlé křídelní akci, kdy míč následně vyplaval na hranici vápna a s trochou štěstí jej Petr Musil dostal za záda domácího brankáře, 1:1.

Druhý poločas čekal Rousínov na breakové situace, zatímco naši borci se snažili probít kompaktní obranou soupeře. Zápas zlomili střídající hráči. Vedoucí gól vstřelil v 84. minutě Ondřej Ullmann, který uklidil míč hlavou do protipohybu brankáře, 1:2. Ondřej Ullmann nezůstal jen u jednoho gólů v tomto zápase. Dokázal totiž zužitkovat nevídaný průnik Abulaie Dabó a uzavřel tak výsledek zápasu, 1:3!

REPORT: FC Kuřim


Ohlasy k zápasu


Tatran Rousínov
Lukáš Obruča (hráč): Tím, že jsme v zápase vedli, tak jsme to měli rozhodně dobře rozehrané. Bohužel jsme dostali do poločasu vyrovnávací gól po tečované střele. Ve druhé půli jsme měli dvě šance, které jsme ale do gólu nedohráli a byli jsme až moc zalezlí, takže Kuřim hrála ještě více na balónu a z toho se dostávali do šancí. Ke konci zápasu se nám pasivita vymstila a Kuřim zápas rozhodla.

FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Další z těžkých venkovních zápasů, kdy jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého. S Rousínovem jsme sehráli v poslední době hodně soutěžních utkání, když k tomu připočtu i dvě finále poháru JmKFS. Obě mužstva se tedy dobře znají a tušili jsme, s čím na nás Rousínov vyrukuje. Připravovali jsme se i na jejich standardní situace. Vstup do utkání jsme měli dobrý. Byli aktivní na míči a dobře jsme využívali náběhové situace. Neuhlídali jsme však rohový kop, kdy jsme trestuhodně neobsadili volného hráče. To naši hru trošku poznamenalo a domácí naopak posadilo trošku na koně. Vázla nám pak výstavba hry a kombinační přechod do útočné fáze. Do poločasu naštěstí vyrovnal tečovanou střelou Musil. Druhý poločas hráli domácí v hlubokém kompaktním bloku. Nám dlouho dělalo problém se prosadit do gólové šance. Utkání rozhodl žolík Ullmann, který zvládnul za 15 minut nastřelit tyč a dvakrát skórovat. Své hráče musíme pochválit za nasazení a předvedený výkon. Výsledku napomohli i střídající hráči, kteří hru rozhýbali. Podruhé jsme otočili zápas venku z nepříznivého stavu v náš prospěch a to ukazuje na vnitřní sílu týmu.



Sestavy


Tatran Rousínov
M. Řepka [-] - M. Zbořil [-] , M. Rozehnal [-] , R. Kubáč [-] , J. Pešta [-] , L. Obruča [-] , R. Jašek [-] (46. P. Imramovský [-] ) , L. Němec [-] (82. M. Mikeš [-] ) , M. Pavlík [-] (46. P. Líznar [-] ) , M. Kříž [-] , M. Handlíř [-]

FC Kuřim
A. Smrčka [-] - J. Obůrka [-] , J. Pluháček [-] (75. O. Ullmann [-] ) , P. Musil [-] , J. Motyčka [-] (57. A. Dabó [-] ) , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] (70. T. Kupský [-] ) , M. Pitel [-] (57. J. Pospíšil [-] ) , A. Bartoš [-] , P. Halouzka [-] , D. Petřík [-]

ŽK: 38. J. Pešta - 22. P. Svoboda , 24. J. Obůrka , 46. M. Pitel .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KORČÁK Jaroslav - JEŽEK Michal, DADÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Bohuslav Lang
Tip experta: remíza

Bude to vyrovnaný zápas, jelikož Rousínov hraje doma docela slušně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů