0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:30

6.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Vojtově diváci branku neviděli


Branky


5

Úplně jiný fotbal než v minulém kole proti Krumvíři v sobotu na Vojtově předvedlo áčko s favorizovaným Kunštátem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestliže si domácí trenér Aleš Schuster minule posteskl, že v každém zápase se mu mění podstatná část sestavy, tentokrát změny kvitoval. Šly do kvality a zejména mladý Ghaňan na hrotu David Abdulai se mohl několikrát zapsal to střelecké listiny. V prvním poločase byla převaha Morendy značná. Před brankou Kunštátu to několikrát vřelo, útočící hráči se dostávali k centrům. Jenže dorážky sbíral brankář Ivo Loukota nebo těsně míjely jeho tyče. Podobně končily i střely ze středních vzdáleností. Tu nejtutovější šanci měl v 17. minutě Abdulai. Obešel stopery a postupoval sám na Loukotu. Vypadalo to, že ho chce přelobovat, ale brankář hostů v protipohybu stihl reflexivně levou rukou míč vyrazit. Hosté v první části pozici druhého týmu tabulky vůbec nepotvrzovali. Jen náznak nebezpečné akce v úvodu předvedl Tomáš Belěhrádek, ale přímou střelu na Toma Fialu Kunštátští nevyslali.

Druhý poločas byl jiný. Začal dalším závarem po rohu před Loukotou, ale hosté brzy oplatili stejnou mincí. V 54. minutě se opět dostal ve velkém vápně ke střele zcela volný Abdulai, bohužel tentokrát vypálil sice tvrdě, ale nad branku. Kunštát kontroval hned dvakrát. Po rohovém kopu pálil Bělehrádek zblízka do Fialy a z dalšího útoku trefili hosté břevno. Morendu jakoby šance hostů zaskočily a na dvacet minut přenechala iniciativu hostům. Těm ve vedení opět zabránil výborný Fiala, když v 75. minutě pohotově vychytal gólovou rámu Tarase Choduka z pozice u penaltové značky. Nakonec ale mohly všechny body zůstat doma. Pět minut před koncem utekl po levé straně střídající David Marcinov. Dvakrát to vypadalo, že to bude gól. Nejprve zázračně na brankové čáře zasáhl Loukota a při dorážce stejně krkolomně některý z obránců. Týmy si tak zopakovali bezgólovou remízu z Vojtovy z minulého podzimu.

REPORT: SK Moravská Slavia



Ohlasy k zápasu


SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): Víc jsme spokojení s výkonem, než s tím získaným bodem, protože si myslím, že dneska jsme měli na to vyhrát. Ale je to celkově náš podzimní problém, protože nedáváme góly. Před tím jsme měli problémy připravit si finálové fáze dobře založených útoků, dnes jsme se do nich dostávali. Měli jsme dost dobrých brejků a tentokrát i velkých šancí. Takže dneska je to pro nás určitě ztráta, ale vyvažuje to ten výkon. Přesvědčili jsme se, že máme na čem stavět. Tentokrát jsme už sestavu nelepili, protože už jsme tam měli několik variant, a také na lavce byli hráči, kteří po příchodu na hřiště minimálně udrží kvalitu. Doufám, že nám to vydrží do dalších kol.

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Bod z Morendy musíme brát, protože to jednoznačně byl nejlepší soupeř, se kterým jsme teď na podzim hráli. V první půlce nás domácí zaskočili velice odvážným aktivním výkonem. Na naší polovině nás dostupovali, vyhrávali osobní souboje, zkrátka byli lepším týmem. Ve druhém poločase jsme hru vyrovnali a možná jsme malinko byli lepší. Domácím jakoby trochu docházely síly. Vypracovali jsme si čtyři nebezpečné střely, z toho bylo jedno břevno. Škoda, že jsme něco neproměnili, možná by nás ten gól nasměroval k vítězství, ale také dobře vím, že v poslední desetiminutovce domácí útočník běžel sám na Loukotu, takže si myslím, že dnes je to zasloužená remíza.



Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
T. Fiala [-] - O. Kubík [-] , S. Čus [-] (81. L. Gruber [-] ) , M. Drenka [-] - L. Roštínský [-] , M. Essuon [-] , V. Čech [-] , L. Matyska [-] , O. Havelka [-] - D. Abdulai [-] (83. R. Suchomel [-] ) , M. Šembera [-] (68. D. Marcinov [-] )

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , T. Gracias [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , T. Videman [-] , M. Janíček [-] (71. J. Baňa [-] ) , F. Adamec [-] (35. J. Konečný [-] ) , T. Choruk [-] , T. Bělehrádek [-] , D. Hanák [-]

ŽK: 26. R. Zeman , 61. D. Hanák , 84. J. Baňa .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: DADÁK David - WEISS Michal, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Bohuslav Lang
Tip experta: výhra hostů

I přes to, že Morenda bude mít ambice vyhrát doma první zápas v této sezóně, Kunštát zvítězí a odveze si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů