P. Drbal 68.
P. Drbal 69. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:30

5.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta přehrála Bosonohy a připisuje druhou výhru v řadě


Branky


68. P. Drbal , 69. P. Drbal (p.)
7

Domácí borci chtěli návazat na výhru z minulého kola, kde dovezli všechny 3 body z Lednice. Soupeřem jim byly Bosonohy, které byly také na vítězné vlně z posledního kola, kde doma vyhrály s Mutěnicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Ondřej Zavadil (asistent trenéra): Věděli jsme že budeme hrát proti úplně jiným Bosonohám jako minulý rok. Náš systém je založený na držení míče, trpělivosti a kombinacích po krajích, což musím říct, se nám zatím v každém zápase daří plnit. První střelu na bránu měly Bosonohy až ve druhé půli, kdy po faulu zahrávaly pokutový kop, ale Radek prvním zákrokem penaltu nejenže chytil, ale udržel v rukách. Prvních deset minut poločasu se Bosonohy zvedly a nám to trošku udělalo problém, nicméně po nacvičeném rohu skóroval Drb a za tři minuty zvýšil z penalty na konečných 2:0. Po zbytek zápasu jsme hru kontrolovali a mohli klidně přidat další branky. S výsledkem a předvedenou hrou panuje spokojenost.

FK SK Bosonohy
Jiří Šíma (trenér): První poločas v režii Sparty, neudrželi jsme jediný balón, všude byli pozdě, žádný odražený míč, Sparta měla dvě šance dát gól. O poločase jsme to prostřídali a nedali penaltu a další dvě velké šance. Inkasovali jsme po rohu a penaltě.



Sestavy


FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - M. Prokeš [-] , L. Krejčí [-] , J. Černý [-] , P. Drbal [-] - J. Krejčíř [-] , V. Popovych [-] (59. O. Makiš [-] ) , R. Janderka [-] (71. P. Hubr [-] ) , T. Selinger [-] , J. Pojsl [-] (85. V. Franc [-] ) - J. Stehlík [-] -

FK SK Bosonohy
M. Oros [-] - P. Čoupek [-] , M. Tofl [-] , Š. Pelán [-] , P. Táborský [-] (46. M. Pakosta [-] ) , P. Dohnal [-] (46. A. Sedlák [-] ) , T. Lukšija [-] (78. S. Lerch [-] ) , M. Hladký [-] , L. Hattoň [-] , J. Černý [-] , K. Konečný [-]

ŽK: 78. J. Stehlík - 62. K. Konečný , 69. M. Oros .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠUSTR Patrik - CHABIČA František, ŠPAČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Martin Pavlík
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas, kde nebude padat moc gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích