2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko konečně vyhrálo, o výhře rozhodl Bartoš - FOTO


Branky


8

Po dvou porážkách potřebovali domácí borci zabrat a nečekalo je nic lehkého, přivítali na svém hřišti nepříjemnou Morendu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na domácích byla vidět maximální snaha otočit nepříznivý vývoj a doma konečně zabodovat. Jenže první poločas ovládla Morenda a mohla vést vyšší rozdílem než jen 1:0. To vedení zařídili Matyska se Šemberou. První jmenovaný zakroutil trestný kop k bližší tyči, kde jej do sítě doklepl Šembera.

Ve druhém poločase zpočátku nic nenasvědčovalo změně poměrů na hřišti, navíc domácí tábor byl čím dál nervóznější a zbytečně se „rozptyloval“ kritikou rozhodčích. Bohužel Olympia vyrovnala prakticky z ničeho. Naše obrana špatně odvrátila balón a zezadu nabíhající Jan Horáček se trefil přesně. Vyrovnaný charakter zápasu změnilo, domácí ožili a začali být velmi nepříjemní a důrazní, z čehož vyplynulo i vyloučení Ondry Kubíka. Přesilovku pak korunoval Bartoš zmíněným gólem z trestňáku. Hostům nezbylo než vsadit na jednu kartu – útočnou, což vyhovovalo domácím brejkovým hráčům. V nastaveném čase se pak při rohovém kopu vysunul do velkého vápna Olympie i brankář Repko. Bohužel domácí míč odvrátili a rodící se brejk zastavil Ghaňan Abdulai faulem, a také musel pod sprchy.

REPORT: SK Moravská Slavia Brno



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): V dnešním zápase nám šlo o hodně, jelikož jsme už potřebovali, vzhledem k postavení v tabulce a hlavně kvůli sebevědomí kluků, urvat 3 body. Kvůli tomu jsem také trošku pozměnili rozestavení. Do zápasu jsme nevstoupili dobře a soupeř měl na začátku utkání dvě tutovky, kdy nás podržel David Juran. Pak jsme byli opět my, kdo držel balon a kombinoval, vypracovali jsme si po jednom rychlém brejku tutovku, kterou jsme bohužel neproměnili. Inkasovali jsme po našem nedůrazu ve vápně, kdy jsme odflákli bránění standardky. Konec poločasu byl hodně ovlivněn naší nedisciplinovaností a kecáním s rozhodčím. O poločase jsme si řekli, že se budeme soustředit na sebe a prospělo nám to. Soupeře jsme tlačili, drželi balón, trpělivě kombinovali a byli jsme odměněni první brankou Honzík Horáčka. A poté nám ještě více pomohlo vyloučení soupeře a hrálo se prakticky na jednu branku. Díky bohu jsme přidali druhou branku přímo ze standardky, kdy se prosadil krásnou střelou David Bartoš. Jsme moc rád za kluky, že to takhle zvládli a otočili těžký zápas. Věřím, že jim to pomůže hlavně v jejich sebevědomí. Všichni dnes šli nadoraz a byli za to odměněni.

SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): V první půli jsme měli několik dalších šancí, neříkám sice, že úplně stoprocentních, ale góly se z toho daly dát. Do druhé půlky jsme šli s tím, že musíme to vedení využít, že se nesmíme přizpůsobit jejich snaze o znervóznění, zůstat v klidu a rychle přidat druhý gól. Bohužel se to nepodařilo a naopak, branku jsme inkasovali. Pak jsme nechtěli jen bránit remízu, ale byli jsme takoví jako opaření. Chyběl důraz. Ale na remízu to dohrát šlo. Bohužel jsme inkasovali z přímého kopu, když jsme špatně postavili zeď. To druhé vyloučení už asi být nemuselo, i když by z toho brejku asi gól padl. Na srovnání už jsme stejně neměli čas a pro další zápasy to náš už tak úzký kádr ještě oslabí. Výměna brankáře byla plánovaná. Domluvili jsme se, že se s Tomem Fialou budou střídat po dvou zápasech a pak se uvidí, kdo bude jednička. Max toho s námi zatím moc neodtrénoval, ale teď, jak mu začne škola, už taky bude pravidelně trénovat. Takže se poperou o to, kdo bude v bráně.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - T. Štafa [-] (46. R. Chyla [-] ) , M. Morkus [-] , J. Morkus [-] , D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] , J. Huška [-] , J. Horáček [-] , F. Michna [-] , J. Sedlák [-] , J. Holík [-]

SK Moravská Slavia Brno
M. Repko [-] - O. Kubík [-] , R. Suchomel [-] (27. L. Gruber [-] ) , S. Čus [-] - D. Marcinov [-] , M. Essuon [-] , L. Roštínský [-] , L. Matyska [-] - D. Abdulai [-] , M. Šembera [-] (73. O. Havelka [-] ) , L. Suchý [-]

ŽK: 45. J. Huška , 46. J. Sedlák , 48. T. Štafa , 90. L. Žáček - 69. R. Suchomel . ČK: 73. O. Kubík , 96. D. Abdulai .
Počet diváků: 177. Rozhodčí: Putna Pavel - BODEČEK Adam, KORČÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Filip Strakoň
Tip experta: výhra domácích

Ráječku pomůže domácí hřiště a ponechají si všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích