0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohořelice doma urvaly bod s Bystrcí - FOTO


Branky


7

První bod vybojovali hráči Pohořelic za remízu 0:0 s Bystrcí. Domací tak zapisují první bod v soutěži a částečně odčinili vysokou porážku z prvniho zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z posledního utkání jsme se hodně poučili a až na výjimky jsme všichni hráči a trenéři celý týden pracovali na tom, abychom napravili ne úplně šťastný vstup do sezóny krajského přeboru. Byli to však hosté, kteří nás mohli potrestat za naši nekoncentrovanost a hned v prvních minutách mohli jít do vedení. Naše obrana včetně gólmana naštěstí tyto příležitosti vyřešila. Po počátečním nástupu hostů zhruba po 15. minutě utkání se hra začala vyrovnávat a byli jsme to my, kteří se tlačili do zakončení. Zpočátku jsme hrozili zejména dobře zahranými standardními situacemi, kdy jsme se dostávali svým důrazem k ohrožení brány hostujícího gólmana.  Bystrcká obrana odolala i slušnému zakončení Honzy Zbránka, kterému míč ve velkém vápně připravil Tomáš Kůra. Poté opět Honza Zbránek po narážečce s Dmytrem Yatsynou pronikl z levé strany až k postranní čáře, kde jeho prudkou přihrávku podél nikdo neuklidil do brány. Bohužel se nám do poločasu zranil Filip Vederal, kterého nahradil Patrik Hron.

Do druhého poločasu jsme vstoupili koncentrovaně s cílem zlomit soupeře. Do hry přišla další čerstvá síla Adam Fiala, který se vrací po zranění.  Ihned po příchodu na sebe poutal pozornost a bylo na něho několik faulů, kdy jsme měli možnost zahrávat standardní situace a dostávat tak soupeře pod tlak. Dalším střídáním dvou hráčů kolem 60. minuty jsme se chtěli tlačit do šancí. A to se povedlo. Nejprve ve 100% šancí Adam Fiala po centru z pravé strany netrefil na přední tyči míč ideálně. Následně se dostal do téměř samostatného nájezdu z poloviny hřiště Zdeněk Matoušek, který však nepřekonal bystrckého gólmana. Tyto neproměněné šance nás mohli mrzet, hosté se dostali do dobré šance z pravé strany, avšak domácí obrana si s touto situací poradila. Pozitivní je přístup a snaha všech hráčů k utkání.  Dalším velkým plusem jsou navrátilci po zranění Adam Fiala a Dmytro Yatsyna a také že někteří hráči dohánějí prázdninovou "letní přípravu", kdy měli doslova fotbalové prázdniny. Za zmínku stojí slušný výkon mladého Honzy Zbránka, který na sebe poutal pozornost a byl aktivní směrem dopředu.

Svou nedisciplínovatostí jsme obdrželi 2 červené karty. Nejprve po druhém faulu ve středu hřiště kapitán Michal Ševčík. Druhou červenou kartu dostal jeden z našich nejlepších hráčů stoper Roman Beníček za oplácení ve vyhroceném závěru utkání uvedl trenér domácích Zdeněk Matoušek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Za poslední 3-4 roky jsme snad žádnou červenou kartu nedostali a určitě se nechceme a nebudeme ani tímto stylem prezentovat. Ani nemluvím o tom, že nás tito hráči oslabili do dalších utkání. Jedná se o hráče stěžejní kostry týmu. Jsem přesvědčen o tom, že náš tým půjde herně i výsledkově nahoru. Je zde více faktorů, aby si vše sedlo, ale tohle nám situaci rozhodně neulehčuje.

FC Dosta Bystrc-Kníničky
Roman Kotol (trenér): Nedokázali jsme navázat na velice dobrý výkon z utkání proti Boskovicím z úvodního kola. Do páté minuty jsme měli dvě velké příležitosti (Hansl), které jsme neproměnili, domácí potom vyrovnali hru, měli nebezpečné standardní situace. Naše hra byla pomalá a bez pohybu. V druhém poločase se naše hra zlepšila i z důvodu dvojího střídání, ale vyložené příležitosti jsme si nevytvořili, domácí Pohořelice měli dvě velké šance, ani naše defenzíva nebyla dobrá. Celkově slabý výkon, bez organizace v ofenzivě i defenzívě.



Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - J. Landšperský [-] , M. Ševčík [-] , J. Zbránek [-] (46. A. Fiala [-] ) , F. Vedral [-] (40. P. Hron [-] ) , R. Koch [-] , T. Kůra [-] , D. Yatsyna [-] (63. Z. Matoušek [-] ) , J. Šimša [-] (63. R. Manuel [-] ) , R. Beníček [-] , Z. Petrásek [-]

FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - J. Solanský [-] , J. Urban [-] (73. P. Veleba [-] ) , Š. Pisko [-] , A. Stasiuk [-] (70. J. Pavlík [-] ) , O. Pelc [-] (83. M. Líkař [-] ) , M. Kratochvíl [-] (46. J. Bílý [-] ) , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] (46. D. Dlouhý [-] ) , B. Ryšavý [-] , M. Hába [-]

ŽK: 55. A. Fiala , 77. R. Beníček , 80. M. Ševčík , 89. T. Kůra , 90. R. Manuel - 37. J. Solanský . ČK: 93. M. Ševčík , 94. R. Beníček - 94. J. Bílý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BODEČEK Adam - NEJEZCHLEBA Vít Simon, ŠPAČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Tomáš Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Bystrc na půdě nováčka zvítězí a potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů