T. Petrucha 39. (p.)
P. Zemánek 66.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:30

2.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zemánek rozhodl o výhře Ratíškovic - FOTO


Branky


39. T. Petrucha (p.) , 66. P. Zemánek - 36. F. Michna
9

Domácí Baník Ratíškovice přivítal v prvním zápase nového ročníku Ráječko, se kterým má vyrovnanou bilanci vzájemných zápasů v poměru dvou výher, dvou porážek a jedné remízy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): Chtěli jsme na úvod sezony doma naplno bodovat, což se nakonec podařilo. V prvním poločase měla obě mužstva spoustu vyložených šancí, ale nakonec byl poločasový výsledek jen 1:1. Do druhé půle jsme vstoupili daleko lépe a vypracovali si další šance které jsme neproměnili až nakonec se ujala krásná střela Zemánka která zapadla pod břevno a rozhodla o našem vítězství. Soupeř měl ve druhém poločase jednu šanci na vyrovnání kterou bravurně zlikvidoval brankář Měchura a tak se radujeme z první výhry v sezoně.

SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Měli jsme dobrý vstup do zápasu, kdy jsme dobře kombinovali, měli dobrý pohyb a drželi míč. Díky tomu jsme si i postupně vytvářeli šance a tu třetí jsme proměnili a dostali se do vedení. Ale paradoxně nám to spíš ublížilo a za 2 minuty soupeř vyrovnal z penalty, kdy jsme předtím špatně nabrali hráče při standardní situaci. Zbytek poločasu byl náš výkon nesebevědomý. Ve druhém poločase nám chyběla větší trpělivost v kombinaci, chtěli jsme hrát každý balon nahoru a bylo v naší hře moc ztrát. Druhou branku jsme dostali po střele z dálky. Zbytek zápasu se soupeř stáhl a spoléhal na brejky. My jsme se dostali ještě do dvou zajímavých příležitostí, ale bohužel jsme ani jednu nevyužili. Další kaňkou je zranění dvou hráčů, kteří museli střídat. Teď se musíme nachystat na dva domácí zápasy a zvládnout je.



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - L. Kočiš [-] , D. Antoš [-] (92. D. Sukup [-] ) , L. Polanský [-] (46. J. Imrich [-] ) , T. Kundrata [-] , P. Venclík [-] (78. T. Knotek [-] ) , S. Toman [-] , P. Zemánek [-] (86. M. Kordula [-] ) , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Ševčík [-]

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - J. Holík [-] , T. Štafa [-] (69. R. Chyla [-] ) , J. Morkus [-] , M. Maňoušek [-] (46. J. Huška [-] ) , L. Žáček [-] (81. J. Ťoupek [-] ) , J. Horáček [-] , P. Lidmila [-] , F. Michna [-] , M. Zouhar [-] (49. M. Morkus [-] ) , D. Bartoš [-]

ŽK: 74. T. Kundrata .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Špaček Jiří - HŘIB Daniel, BÁBÍČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Petr Svoboda
Tip experta: remíza

Myslím, že jsou to sousedé v tabulce z loňska a taky myslím, že jsou to týmy, které hodně vsází na svoje hráče. Neočekávám, že by se ty týmy nějak razantně změnili, proto za mě remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích