0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lednici diváci branku neviděli - FOTO


Branky


9

Neproměněná penalta znamenala dělbu bodů. Brankáři a brankové konstrukce byly tentokrát nad kvalitou střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas hraný v úmorném vedru byl náročný pro všechny. Největší šance se zrodily už v prvním poločase. Ve 14. minutě měli domácí možnost zahrávat pokutový kop, ale Ivo Loukota byl proti a parádním zákrokem penaltu chytil. Oba týmy ještě nastřelily břevno. Největší naši šanci zahodil Filip Adamec, který z blízka přestřelil prázdnou branku.

Druhý poločas až na úvodních deset minut byl o nás. Lednice se zatáhla do bloku a čekala na brejky. Byly tam dobré pasáže, kdy jsme drželi míč a vnutili soupeři naši hru. Zároveň složité najít mezery v kompaktní obraně domácích uvedl k prvnímu zápasu sezóny hostující trenér Vladan Horák.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Miroslav Fobl (trenér): Po vzájemném patnáctiminutovém oťukávání jsme se ujali iniciativy a do třicáté minuty si vytvořili dvě vyložené šance, včetně pokutového kopu. Bohužel jsme je neproměnili. Do konce poločasu si i soupeř vytvořil dvě tutovky, ale naštěstí pro nás, také neproměnil. Druhý poločas jsme začali dobře, ale ve vytváření šancí jsme byli příliš nervózní. Ke konci utkání nám už ve velkém horku docházely síly a přes pár šancí na obou stranách jsme si spravedlivě rozdělili body. Pěknému utkání chyběly pouze branky.

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Bod z Lednice bereme. Soupeř byl rychlostně nebezpečný po stranách a měl i kvalitu středem hřiště. Potěšila mě naše dobrá organizace hry v defenzivě. Naopak za očekáváním zůstala útočná fáze, kde jsme si slibovali víc. S přibývajícími zápasy se ale v útoku nepochybně zvedneme.



Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] (75. D. Votava [-] ) , P. Mach [-] (85. V. Kyněra [-] ) , T. Wolgemuth [-] , L. Hovězák [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] , Z. Očenášek [-] (58. M. Krmíček [-] ) , D. Poláček [-] , T. Krejčí [-] , M. Ruber [-] (58. Y. Brovchenko [-] )

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] (72. L. Stejskal [-] ) , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , D. Macko [-] , M. Janíček [-] , M. Zlatníček [-] , F. Adamec [-] , J. Baňa [-] (66. J. Konečný [-] ) , T. Bělehrádek [-] , D. Hanák [-]

ŽK: 83. M. Krmíček - 95. D. Macko .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šenkýř Petr - PUTNA Pavel, MUSIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Petr Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Nevím jak se týmy změnili, tak to beru podle loňské sezóny a Kunštát byl určitě silnější.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích