Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas posledních týmů ovládli s přehledem Heřmanice


Branky


7

V utkání mezi Českými Heřmanicemi a FC Jiskrou 2008 jsme byli svědky závratného fotbalového souboje. Domácí tým předvedl výborný výkon a zvítězil 5:0, což ukázalo jejich dominanci a sílu na hřišti. Hostující tým se snažil, ale nedokázal se prosadit proti pevné obraně a skvělému brankáři domácího mužstva. Náš článek se podrobně podívá na průběh zápasu, klíčové momenty a výkony hráčů obou týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól jsme čekali pouze 86 vteřin

Domácí tým Českých Heřmanic se pustil do utkání s odhodláním a aktivitou. Již ve 2. minutě přišel první zásah, kdy David Bárta poslal míč do sítě soupeřovy branky, což byl skvělý start pro domácí. Hosté z FC Jiskry 2008 se snažili reagovat a dostat se zpět do hry, avšak jejich snahy byly narážely na pevnou obranu domácího týmu a skvělého brankáře. Ve 29. minutě přišla další rána pro hostující tým, kdy Michal Vrána zvýšil vedení domácích na 2:0. Hosté se stále snažili najít recept na průraz, ale branku domácího týmu nedokázali ohrozit. Klíčový moment prvního poločasu přišel krátce před přestávkou, kdy hosté dostali možnost snížit z pokutového kopu. Bohužel pro ně však jejich pokus skončil neúspěšně, protože brankář domácího týmu dokázal pokutový kop výborně zneškodnit. Hosté tak šli do kabin s dvougólovým mankem a zklamáním z promarněné šance na snížení.

Tomáš Jirsák potvrzuje vítězství

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu, s domácím týmem, který kontroloval hru a snažil se udržet svou výhodu. V 50. minutě přidal Tomáš Jirsák třetí branku pro České Heřmanice, což bylo zřejmě poslední hřebíček do rakve hostů. Ti se sice snažili, ale jejich útoky byly stále bezvýsledné. Zápas uzavřel dvěma brankami domácí tým, nejprve Tomáš Pánek ve 60. minutě a poté opět Tomáš Jirsák v 89. minutě. Skóre 5:0 pro domácí bylo definitivní a ukázalo, že České Heřmanice byly v tomto zápase silnějším týmem.



Ohlasy k zápasu



FC Jiskra 2008
Tomáš Pánek, hráč: Nastoupili jsme do zápasu aktivně, velmi brzy jsme získali vedení 2:0 a soupeře k ničemu nepustili. Před přestávkou jsme ještě neproměnili penaltu po ruce, která plynula z jednoho závaru před bránou. Do druhé půle jsme vstoupili opět aktivně, soupeř hrozil pouze z náhodně propadlých balónů. Brzy jsme přidali 3 a 4 gól. V závěru začal soupeř tlačit a hnal se za korekcí skóre, nýbrž po chybě rozehrávky jsme zvýšili na 5:0. Byl to zápas plný soubojů a nakopávaných balónů. Stále to není ta hra, kterou se chceme prezentovat, ale věřím, že jsme na dobré cestě.



Sestavy


TJ Sokol České Heřmanice
T. Konejl [-] - M. Kučera [-] (82. J. Růžička [-] ) , D. Bárta [-] , M. Vrána [-] , J. Šmejdíř [-] (72. J. Balcar [-] ) , O. Jeřábek [-] , T. Pánek [-] (74. D. Uher [-] ) , T. Jirsák [-] , M. Viščák [-] , J. Kanta [-] (62. J. Ostřížek [-] ) , P. Horák [-]

FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - M. Matoulek [-] , T. Vyšohlíd [-] , F. Dušek [-] (65. P. Hnátnický [-] ) , D. Skoták [-] , J. Wawrzyczek [-] (54. M. Ďuriš [-] ) , R. Halanič [-] (76. R. Žabka [-] ) , Z. Kolbe [-] (46. Z. Zezulka [-] ) , P. Zach [-] , J. Ježek [-] (78. K. Uhliř [-] ) , M. Hnátnický [-]

ŽK: 9. J. Wawrzyczek , 35. F. Dušek .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Zerzán Miloš - POPP Lukáš, BAŤOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Marek Čermák
Tip experta: výhra domácích

České Heřmanice si doma s Králíkama poradí a vyhrají větším brankovým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích