2:2
(1:1)
33. R. Klíma (p.)
90. T. Rybička
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama do poslední minuty! Proseč v závěru zápasu srovnala stav.


Branky


10. M. Vrána , 68. T. Pánek - 33. R. Klíma (p.) , 90. T. Rybička
9

V dramatickém fotbalovém utkání mezi Českými Heřmanicemi a Prosečí se oba týmy nakonec podělily o body, když zápas skončil remízou 2:2. První poločas nabídl několik vzrušujících momentů, zatímco druhý poločas přinesl stejně vyrovnaný souboj na hřišti. Přečtěte si podrobnosti o tomto vyrovnaném střetnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro hosty

Úvodní hvizd sudího spustil do zápasu oba týmy s vysokým očekáváním. Hned na začátku zápasu se domácí snažili zaskočit hosty, ale branku nedali. To bylo pro hostující tým velkým varováním. Nicméně, v 10. minutě se domácí dostali do vedení po rohovém kopu, kdy Michal Vrána dokázal skvěle zakončit a poslal míč do sítě. Hosté se nevzdali a pokračovali ve svém úsilí. V 33. minutě měli možnost proměnit pokutový kop a Radek Klíma tuto příležitost využil, čímž srovnal skóre na 1:1. První poločas tak skončil vyrovnaně, a oba týmy si odnášely jediný bod.

Tomáš Rybička srovnává

Druhá půle začala ve stejném tempu jako první. Obě strany se snažily prosadit, a šance střídaly na obou stranách hřiště. V 68. minutě se domácím podařilo znovu dostat do vedení, tentokrát po chybě hostující obrany. Tomáš Pánek dokázal zakončit akci a poslal svůj tým do vedení 2:1. Hosté však neztratili naději a vrhli se do útoku, aby vyrovnali skóre. Jejich úsilí se nakonec vyplatilo v samém závěru utkání, v 90. minutě, kdy Tomáš Rybička překonal domácího brankáře a zajistil tak remízu 2:2. Tato spravedlivá remíza odrážela tvrdou bojovnost obou týmů během celého zápasu.



Ohlasy k zápasu



FK Proseč
Zděněk Marek, hráč: Náš tým měl před sebou těžký zápas, jak ukázal i komentář po utkání. Byl to opravdu vyrovnaný souboj, který nám přinesl jediný bod. I když jsme se na chvíli dostali pod tlak, nenechali jsme se odradit a dokázali jsme vyrovnat na konečných 2:2 právě v poslední minutě. Tohle utkání nám ukázalo, že naše bojovnost a odhodlání jsou klíčovými faktory pro dosažení úspěchu na hřišti.



Sestavy


TJ Sokol České Heřmanice
T. Konejl [-] - D. Bárta [-] , M. Vrána [-] , M. Brychta [-] (64. M. Kučera [-] ) , O. Jeřábek [-] , T. Pánek [-] , T. Jirsák [-] , L. Mach [-] , M. Viščák [-] , J. Kanta [-] (71. J. Šmejdíř [-] ) , P. Horák [-]

FK Proseč
M. Novotný [-] - T. Mareš [-] , T. Rybička [-] , V. Menc [-] , M. Plosza [-] , P. Stupavský [-] (22. R. Klíma [-] ) , P. Zelenka [-] (80. M. Marek [-] ) , P. Hromádka [-] , J. Marek [-] , M. Janáček [-] , Š. Vopařil [-] (66. Z. Marek [-] )

ŽK: 14. M. Viščák - 15. M. Janáček , 90. T. Mareš . ČK: 80. M. Viščák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vojta Jan - KOLBABA Pavel, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Cihlář

Expert: Mikuláš Cvik
Tip experta: výhra domácích

I zde si myslím, že se projeví síla domácího prostředí a že si Heřmanice s Prosečí poradí, ale bude to náročný zápas, myslím si, že to skončí rozdílem jednoho gólu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích