Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí výhra


Branky


6

V zápase mezi TJ Svitavy a FC Libišany se domácí tým ukázal jako silnější strana, když zvítězil 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svitavy začaly zápas aktivně a dokázaly to přetavit ve vedení ve 32. minutě, když František Čížek otevřel skóre. Před poločasovou přestávkou navýšil své vedení tým Svitav, když Milan Králíček vstřelil druhý gól v 45. minutě, čímž poslal domácí tým do šaten s náskokem 2:0.

Ve druhém poločase pokračovala síla Svitav. V 52. minutě zvýšil vedení na 3:0 Michal Češka. Libišany se snažily snížit náskok domácích hráčů, ale Svitavy si udržovaly kontrolu nad zápasem. V 72. minutě dal David Juřík čtvrtý gól pro Svitavy, čímž ještě více upevnil vítězství domácího týmu.

Libišany se snažily najít cestu k brance a konečně v 75. minutě Lukáš Hanč snížil na 4:1, ale to bylo vše, co hosté dokázali v tomto zápase udělat.

Celkově šlo o zápas, ve kterém Svitavy předváděly dobrou kombinaci a střeleckou efektivitu, což jim pomohlo k vítězství. Libišany měly své chvíle, ale nakonec nedokázaly držet krok se sílou domácího týmu. Svitavy si odnesly zasloužené tři body za své přesvědčivé vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy
Ohlas z kabiny domácích: Zápas nám vyšel, nastříleli jsme góly a vyhráli zápas.




Sestavy


TJ Svitavy
T. Cabal [-] - M. Češka [-] , J. Novák [-] , P. Bartoš [-] , J. Tůma [-] , F. Čížek [-] , S. Zoicas [-] (82. J. Špička [-] ) , M. Králíček [-] (87. M. Fisheriuk [-] ) , D. Svoboda [-] , M. Horák [-] , D. Juřík [-]

FC Libišany
D. Bartaloš [-] - Z. Semelka [-] , P. Motyčka [-] , F. Matějka [-] , A. Kaufman [-] (57. P. Kuric [-] ) , L. Kraják [-] , R. Horyna [-] (46. J. Fidra [-] ) , A. Rambousek [-] , O. Ujec [-] (76. V. Jenka [-] ) , R. Řezníček [-] , L. Hanč [-]

ŽK: 87. D. Juřík - 46. Z. Semelka , 86. P. Motyčka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: JUREČEK Michal - SAŇÁK Jan, DOSKOČIL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Josef Jireček
Tip experta: výhra hostů

1:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích