1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:30

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné Vítězství Libišanů 1:0


Branky


4

V důležitém utkání se týmy FC Libišany a FO Lanškroun střetly. Po vyrovnaném prvním poločase se domácí hráč A. Kaufman stal hrdinou, když vstřelil jediný gól utkání a zajistil tak těsné vítězství svému týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný, s oběma týmy bojujícími o kontrolu nad hrou. Obrany byly na výši a brankáři obou týmů si poradili se všemi pokusy o skórování.

Do druhého poločasu vstoupili domácí hráči s obrovskou energií a odhodláním. V 46. minutě A. Kaufman poslal Libišany do vedení po precizní střele, která na dlouhou dobu rozhodla o výsledku utkání.

Závěrečné Okamžiky:

Lanškroun se snažil o vyrovnání, ačkoliv měl obtížnosti s prolomením obrany Libišanů. Domácí tým se všemi silami bránil svou jednobrankovou výhodu a udržel své vedení až do závěrečného hvizdu sudího.

Shrnutí:

Byl to těsný zápas, ve kterém rozhodla jediná branka. A. Kaufman byl tím, kdo se stal hrdinou pro FC Libišany, když vstřelil rozhodující gól. Obrana obou týmů byla silná, ale domácí tým dokázal využít svou šanci a získat tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Libišany
Ohlas z kabiny domácích: Zápas byl velmi vyrovnaný, rozhodl jeden gól a jsem rád že jsme ho dali my.




Sestavy


FC Libišany
D. Bartaloš [-] - P. Motyčka [-] , D. Jošt [-] , F. Matějka [-] , L. Kraják [-] (90. V. Jenka [-] ) , O. Kraják [-] , R. Horyna [-] , A. Rambousek [-] , O. Ujec [-] (46. A. Kaufman [-] ) , R. Řezníček [-] , L. Hanč [-]

FO Lanškroun
O. Slaný [-] - L. Komínek [-] (73. O. Pavelka [-] ) , D. Jung [-] , F. Ptáček [-] , M. Pecháček [-] , Š. Kolomý [-] , J. Martinec [-] (52. D. Smrkal [-] ) , L. Krejsar [-] , P. Savych [-] , V. Janda [-] , V. Jílek [-] (62. O. Veselý [-] )

ŽK: 84. F. Ptáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šob Aleš - VLACHYNSKÝ Kamil, IKIZGÜL Varol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích