Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:30

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Chocni


Branky


30. Š. Štanglica , 34. Š. Štanglica , 62. J. Gronych , 66. M. Fikejz (p.) , 69. T. Dvořáček (vl.) - 16. D. Turina , 86. V. Tomčík , 88. M. Straka
8

V tomto vzrušujícím fotbalovém utkání se tým Choceň utkal s Heřmanovým Městcem v domácím prostředí. Utkání bylo plné skvělých akcí, gólů a dramatických momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl divákům skvělou show. Začátek patřil hostujícímu týmu, když Denis Turina v 16. minutě otevřel skóre, posílil Heřmanův Městec na 1:0. Choceň se však okamžitě vzpamatovala. Šimon Štanglica byl hrdinou, když dvakrát skóroval v 30. a 34. minutě, přivedl tak domácí tým do vedení 2:1 do konce prvního poločasu.

Ve druhém poločase se diváci dočkali ještě více gólů. Jindřich Gronych rozšířil vedení Choceňe na 3:1 v 62. minutě. Heřmanův Městec však nevzdával boj. V 66. minutě Martin Fikejz proměnil penaltu, a tím navýšil náskok Choceňe na 4:1. Ovšem, Heřmanův Městec ještě nebyl poražen. Tomáš Dvořáček si nešťastně vstřelil vlastní gól v 69. minutě, snížil tak na 4:2.

Závěrečné Okamžiky:

Ve velmi napínavém závěru Heřmanův Městec znovu ukázal svou sílu. Vojtěch Tomčík skóroval v 86. minutě a snížil na 4:3. Nicméně, domácí tým znovu získal náskok díky nekompromisnímu Michelu Strakovi, který skóroval v 88. minutě, pečetil tak vítězství Choceňe na konečných 5:3.

Celkově to bylo vzrušující utkání, kde oba týmy podaly skvělé výkony. Choceň dokázala udržet vedení díky skvělým individuálním výkonům, zejména Šimona Štanglicy, a tak si odnesla zasloužené vítězství. Heřmanův Městec hrál odvážně, ale nakonec jim chybělo trochu štěstí. Oba týmy předvedly skvělý fotbal a nabídly divákům nezapomenutelné okamžiky na hřišti.



Ohlasy k zápasu


FK Agria Choceň
Šimon Štanglica: Dnešní zápas jsme začali opět obdrženým gólem, poté se ale naše hra zlepšila a vytvářeli jsme si šance. Díky tomu jsme výsledek do poločasu zvládli otočit. Druhý poločas jsme chtěli začít tak, jak skončil ten první a soupeři odskočit, což se povedlo. Vytvářeli jsme si dostatek šancí a mohli vstřelit více gólů. Na konci se utkání spíše jen dohrávalo a soupeř korigoval výsledek. Získané body musíme potvrdit v sobotu.

FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Domácí nevyužili několik šancí ze začatku a tak jsem to byli my kdo se dostal do vedení, bohužel místo toho abychom kopali pokutový kop který byl takřka 100% a zvýšili na 2:0 tak namísto toho domácí ze dvou brejků utkání otočili na 2:1. Ve druhém poločase již domácí plně převzali otěže utkání a zvýšili až na 5:1. Poté ale polevili a my jsme se konečně odhodlali k zakončením ze střední vzdálenosti a podařilo se nám korigovat na 5:3, mohlo být ještě lépe, ale již nezbýval čas a tak si odvážíme porážku.



Sestavy


FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - Š. Štanglica [-] , M. Laky [-] , M. Coufal [-] (70. J. Kužma [-] ) , J. Gronych [-] (70. O. Dolníček [-] ) , P. Zahálka [-] , R. Fikejz [-] (78. A. Pirochta [-] ) , F. Zamastil [-] , M. Fikejz [-] , L. Krejza [-] (78. L. Kulhánek [-] ) , P. Vychytil [-] (66. R. Matějka [-] )

FK Jiskra Heřmanův Městec
B. Branda [-] - V. Tomčík [-] , A. Kalous [-] (46. J. Voženílek [-] ) , R. Novák [-] , D. Salfický [-] , T. Dvořáček [-] , M. Straka [-] , D. Jablečník [-] , D. Turina [-] (70. M. Zelenka [-] ) , D. Zrůst [-] , O. Hauf [-]

ŽK: 14. M. Fikejz , 18. L. Krejza , 73. O. Dolníček - 12. R. Novák , 41. D. Zrůst , 50. O. Hauf .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - HÁJEK Michal, ŠTANCEL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích