0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanškroun přejel Přelouč


Branky


9

Fanoušci očekávali dramatický fotbalový souboj a týmy neměly v úmyslu je zklamat. Zápas mezi Přeloučí a Lanškrounem v Tlapnet krajském přeboru byl plný vzrušení, gólů a nepředvídatelných momentů.

Vrcholem byla, samozřejmě, chvíle, kdy se hráči těchto dvou týmů sešli na hřišti, aby se utkali v zápase, který měl potenciál změnit osud obou týmů v soutěži. Před zápasem byly věci jasné. Oba týmy byly plně koncentrované na své výkony a chtěly získat všechny body, které by jim posunuly v tabulce nahoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal vysokým tempem, přičemž oba týmy se snažily vytvořit brankové příležitosti. Hráči Přelouče byli odhodláni uspět a předvést, že nejsou lehkým soupeřem. Na druhé straně, Lanškroun byl pevný ve své obraně a hledal šance na rychlé brejky.

První branka zápasu padla v 18. minutě a patřila hostujícímu týmu. Petro Savych z Lanškrouna se ujal hlavní role v tomto okamžiku, když využil chybu v obraně Přelouče a s chladnou hlavou zakončil přesnou střelou. To znamenalo první ranek pro hosty a uklidnění na jejich straně.

 

Přelouč se snažila reagovat, ale Lanškroun si udržoval vedení a v polovině prvního poločasu přidal další branku. Tentokrát byl Štěpán Kolomý tím, kdo rozšířil vedení Lanškrouna na 2:0 ve 29. minutě. Přelouč byla nucena najít způsob, jak se vrátit do hry.

Druhý poločas přinesl ještě větší napětí. Přelouč se snažila najít své tempo a začala více útočit. Mnohokrát se dostala do slibných brankových pozic, ale brankář Lanškrouna byl na místě.

Na konci zápasu se Přelouč snažila o zoufalý návrat, ale byli to opět hosté, kdo zakončil skvělý zápas. Sebastian Pospíšil vstřelil třetí branku pro Lanškroun v 90. minutě, což bylo téměř poslední gesto zápasu.

Závěrečný hvizd rozhodčího označil konec zápasu, a Lanškroun slavil vítězství 3:0. Byl to skvělý výkon hostů, kteří dokázali využít své zkušenosti a střeleckou efektivitu. Přelouč se snažila, ale tentokrát se jí nepodařilo prolomit pevnou obranu soupeře.

Tento zápas byl připomínkou toho, že v fotbale může být každý den jiný a že malý tým může porazit velký, pokud má správnou kombinaci odhodlání, dovedností a štěstí. Ačkoli Přelouč odešla poražena, může se poučit z tohoto zápasu a vrátit se silnější než kdy předtím.

Na druhé straně Lanškroun může slavit své vítězství a vzpomínat si na tento zápas jako na jeden z těch nejlepších v jejich historii. Byl to večer, kdy jejich hráči zabránili každému pokusu o překonání své obrany a proměnili své šance na góly.

 

Tento fotbalový zápas mezi Přeloučí a Lanškrounem bude mít dlouhou dobu trvající dopad na fanoušky a hráče obou týmů. Byl to zápas plný vášně, emocí a napětí, které jsou nedílnou součástí fotbalu.



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč
Vojtěch Voženílek: Zápas nám nevyšel, soupeřovi tam padlo vše na co sáhl a nám nevyšlo nic.




Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - T. Husák [-] , J. Klas [-] (79. V. Rokyta [-] ) , R. Forman [-] (46. M. Hladík [-] ) , J. Novák [-] , T. Lipavský [-] , J. Hrečín [-] (85. T. Hladík [-] ) , L. Chaloupský [-] , D. Oliva [-] , D. Dlask [-] (88. J. Kmoníček [-] ) , V. Voženílek [-]

FO Lanškroun
O. Slaný [-] - M. Pecháček [-] (89. S. Pospíšil [-] ) , Š. Kolomý [-] , D. Jung [-] , L. Komínek [-] , J. Martinec [-] (77. O. Doležal [-] ) , F. Ptáček [-] , D. Skalický [-] , V. Jílek [-] , V. Janda [-] , P. Savych [-] (83. M. Šabata [-] )

ŽK: 63. D. Dlask , 71. L. Chaloupský - 67. F. Ptáček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Zeman Josef - STÁREK Jiří, ŠTANCEL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů