Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Chocně


Branky


9

Utkání mezi Choceňí a Svitavy přineslo napínavý fotbalový souboj, ve kterém si domácí tým odnesl vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zůstal bez branek, ale to neznamenalo, že by chyběly šance. Oba týmy se snažily prosadit, ale brankáři a obrany odvedli dobrou práci a udrželi své sítě nedotčené.

 

Ve druhém poločase se hra otevřela a začaly padat góly. Šimon Štanglica otevřel skóre pro domácí tým v 58. minutě, když využil jednu z brejkových situací.

Svitavy však nechtěly přijít o body a dokázaly vyrovnat v 72. minutě díky gólu Michala Brázdy.

Domácí Choceň však ukázala svou sílu a vrátila se do vedení. Jindřich Gronych se stal hrdinou týmu, když vstřelil dvě branky v 68. a 87. minutě, čímž zpečetil vítězství Choceňe 3:1.

Utkání tak skončilo vítězstvím domácího týmu, který dokázal využít své šance a získat tři body. Svitavy bojovaly, ale tentokrát musely uznat výhru soupeře.



Ohlasy k zápasu


FK Agria Choceň
Šimon Štanglica: Do utkání se Svitavami jsme vstupovali s odhodláním získat důležité body a získat zpět ztracené sebevědomí..První poločas se odehrával za mírné převahy hostů, avšak bez vyložené šance na obou stranách..Do druhého poločasu jsme vstoupili se snahou vstřelit první gól, což se podařilo..Hosté poté otevřeli hru a my se tak dostávali do zajímavých situací..Následně jsme přidali 2 branky, kdežto soupeř skóroval jen jednou..Tudíž jsme se mohli radovat ze zisku velmi důležitých 3 bodů.

TJ Svitavy
Jan Palatka: Zápas s Chocní se nám rozhodně nevydařil. Soupeř si zvládl přichystat spoustu šancí a tři z nich i proměnil. Musíme se z prohry oklepat a soustředit se na nadcházejících náročných 14 dní, kdy odehrajeme čtyři utkání.



Sestavy


FK Agria Choceň
V. Krátký [-] - J. Gronych [-] (88. Š. Bačkovský [-] ) , P. Zahálka [-] , O. Dolníček [-] , M. Fikejz [-] , L. Krejza [-] , P. Vychytil [-] (46. V. Adamec [-] ) , M. Coufal [-] , Š. Štanglica [-] (82. F. Vostrčil [-] ) , M. Laky [-] , A. Pirochta [-] (43. R. Fikejz [-] )

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Novák [-] , F. Čížek [-] , S. Zoicas [-] , D. Bednár [-] (46. K. Pikovský [-] ) , D. Svoboda [-] , D. Veselský [-] (63. J. Palatka [-] ) , M. Brázda [-] , M. Čížek [-] , M. Horák [-] (46. M. Králíček [-] ) , M. Czehowský [-]

ŽK: 69. P. Zahálka - 5. J. Novák , 78. M. Czehowský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - BOUZ Tomáš, BLEŠA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů