Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanšrkoun přejel Choceň


Branky


7

Zápas mezi týmy Lanškroun a Choceň byl plný vzrušení a gólů, přičemž domácí tým Lanškroun si odnesl vítězství 5:2. Zápas nabídl divákům řadu dramatických momentů a skvělých fotbalových okamžiků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal aktivně s oběma týmy, kteří usilovali o vedení. V 12. minutě se domácímu týmu Lanškroun podařilo otevřít skóre, když Lukáš Krejsar přesnou střelou na branku skóroval.

Hosté z Choceň však nezůstali pozadu a v 23. minutě vyrovnali skóre. Jakub Kužma se dostal před branku Lanškrounu a proměnil svou šanci.

Druhý poločas byl ve znamení dominantního výkonu domácího týmu. Daniel Skalický přidal druhý gól pro Lanškroun v 56. minutě, což zvýšilo jejich náskok na 2:1.

Marek Pecháček se stal hvězdou druhého poločasu, když vstřelil dvě rychlé branky v 64. a 67. minutě, čímž zvýšil náskok Lanškrounu na 4:1.

Choceň se pokoušela snížit náskok domácího týmu a podařilo se jí v 75. minutě z penalty, kdy Martin Fikejz přesnou střelou překonal brankáře Lanškrounu.

Domácí tým Lanškroun však neklesal na výkonu a v 85. minutě přidal pátý gól, když Daniel Skalický svým druhým gólem v zápase uzavřel skóre na konečných 5:2 ve prospěch Lanškrounu.

Tento zápas byl vynikajícím příkladem atraktivního fotbalu, kde se střídala vzrušující chvíle a několik gólů. Domácí tým Lanškroun si zaslouženě připsal tři body za vítězství, přičemž Marek Pecháček a Daniel Skalický byli klíčovými hráči tohoto vítězství. Choceň podala také slušný výkon, ale nedokázala zastavit nápor domácího týmu.



Ohlasy k zápasu



FK Agria Choceň
Šimon Štanglica: Utkání v Lanškrouně jsou vždy náročná. Včerejší zápas nebyl vyjímkou..Chtěli jsme bodovat a připsat si důležité body..Bohužel jsme od 10. minuty hráli o deseti, což nám sebralo spousty sil. První poločas jsme ještě s domácími dokázali držet krok, po změně stran již nikoliv..Musíme zvednout hlavy a začít bodovat.



Sestavy


FO Lanškroun
O. Slaný [-] - D. Smrkal [-] (85. S. Pospíšil [-] ) , D. Jung [-] , O. Doležal [-] (46. M. Pecháček [-] ) , J. Martinec [-] (79. O. Veselý [-] ) , F. Ptáček [-] (89. F. Fikejs [-] ) , D. Skalický [-] , L. Krejsar [-] , V. Jílek [-] , V. Janda [-] , P. Savych [-] (84. M. Šabata [-] )

FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - M. Laky [-] , Š. Štanglica [-] , J. Kužma [-] , R. Fikejz [-] (58. F. Vostrčil [-] ) , P. Vychytil [-] , M. Coufal [-] (89. V. Adamec [-] ) , P. Zahálka [-] , O. Dolníček [-] (72. J. Netolický [-] ) , M. Fikejz [-] , A. Pirochta [-]

ŽK: 75. O. Slaný - 4. M. Laky , 33. P. Vychytil . ČK: 52. L. Krejsar - 10. M. Laky .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kudyn Milan - FILIPI Vojtěch, MRÁZEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích