3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanškroun přetlačil Moravany


Branky


16. M. Pecháček , 36. M. Lukas (vl.) , 64. J. Martinec
8

Odehrál se zápas plný fotbalové vášně a napětí, který se bude dlouho pamatovat. Duel mezi týmy Lanškrouna a Moravanů nabídl divákům opravdový fotbalový zážitek, plný vzrušení a dramatických momentů. Oba týmy předvedly svoji kvalitu, bojovnost a odhodlání vybojovat vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První píšťalka rozhodčího označila začátek utkání a hráči obou týmů se pustili do boje. Bylo jasné, že na hřišti se bude hrát na maximum a že si nikdo nepoleví. Hned v úvodních minutách bylo patrné, že to bude bojovný zápas, ve kterém každý balon na hřišti bude mít svůj význam.

Lanškroun se snažil dostat do vedení co nejdříve a svůj cíl si splnil již v 16. minutě. Marek Pecháček se trefil do sítě Moravanů a poslal tak svůj tým do vedení. Tento brzký gól dodal domácím hráčům sebedůvěru a motivaci hrát ještě lépe.

Moravany však nebyly ochotny se vzdát a snažily se odpovědět stejnou mincí. Hráči se snažili vyrovnat, ale jejich snaha byla marná. V 36. minutě dokonce přišlo nešťastné vlastní gól, když Marek Lukas nedopatřením trefil vlastní branku. To byl těžký moment pro Moravany, ale hráči se nesložili zbraně a pokračovali v boji.

Druhý poločas nabídl ještě více vzrušení a emocí. Lanškroun chtěl svůj náskok zvýšit a Moravany se snažily zápas zvrátit ve svůj prospěch. Oba týmy se dostávaly do šancí a hráči se snažili dát gól.

V 64. minutě se však opět trefil Lanškroun. Tentokrát byl úspěšný Jakub Martinec, který zvýšil skóre na 3:0. Tento moment byl klíčový pro průběh zápasu, protože Lanškroun si tímto gólem zajistil pohodlnější vedení a zvýšil nátlak na Moravany.

Hráči Moravanů však neztratili naději a bojovali dál. Snažili se dát alespoň čestný gól a zlepšit svou pozici. Na hřišti byla cítit velká motivace a odhodlání ukázat, že se nevzdají.

Zápas tak skončil vítězstvím Lanškrouna 3:0. Oba týmy si zaslouží uznání za skvělý výkon a bojovnost. Fanoušci na stadionu měli možnost vidět kvalitní fotbalové utkání plné emocí a krásných momentů.

Celkově lze říci, že zápas mezi Lanškrounem a Moravany byl skvělým zážitkem pro všechny fotbalové fanoušky. Oba týmy se prezentovaly ve skvělé formě a předvedly kvalitní fotbal. Diváci byli svědky mnoha krásných momentů, které si jistě dlouho budou pamatovat.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: Dnešní výkon byl o 100% lepší než minulý týden. Konečně jsem u nás viděl důraz a nasazení, bez kterého to prostě nejde. První poločas byl vyrovnaný, bohužel šance proměnil jenom soupeř a gól na 2:0, by se mohl promítat na Silvestra, takový gól si dokážeme dát opravdu jenom my. Druhy poločas probíhal stejně, bohužel po druhé žluté kartě přišlo vyloučeni a o hráče méně, už jsme se na nic nezmohli. Soupeř pouze korigoval na 3:0. Výkon od nás byl o hodně lepší, ale stále je to málo, musíme přidat ještě více.



Sestavy


FO Lanškroun
O. Slaný [-] - F. Ptáček [-] , M. Pecháček [-] (76. L. Komínek [-] ) , Š. Kolomý [-] , L. Krejsar [-] , D. Jung [-] , D. Smrkal [-] (56. J. Martinec [-] ) , V. Jílek [-] , D. Skalický [-] , V. Janda [-] (79. S. Pospíšil [-] ) , P. Savych [-] (68. O. Doležal [-] )

TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - Š. Janatka [-] (68. D. Kosina [-] ) , M. Lukas [-] , M. Knotek [-] , A. Záleský [-] , A. Hájek [-] (68. J. Beran [-] ) , Š. Kakrda [-] , J. Lukas [-] , T. Kříž [-] , R. Šafránek [-] (84. Š. Bakeš [-] ) , J. Hurta [-]

ŽK: 10. P. Savych , 62. F. Ptáček - 26. J. Hurta , 35. J. Lukas , 40. Š. Kakrda , 42. Š. Bakeš . ČK: 54. J. Lukas .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUŠEK Jan - JÍLKOVÁ Barbora, HRUBÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Ondřej Beznoska
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích