1:2
(0:2)
9. M. Fikejz
30. R. Fikejz (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prosetín poprvé padl


Branky


71. T. Kulháň - 9. M. Fikejz , 30. R. Fikejz (p.)
8

V oblasti fotbalových utkání se často odehrává více než jen hra na hřišti. Je to divoký mix emocí, taktiky, dovedností a vůle dosáhnout vítězství. Jedno takové utkání se odehrálo mezi týmy Prosetína a Choceňe. Tento zápas nabídl napínavé momenty, kontroverzní situace a góly, které ovlivnily jeho výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svým způsobem se jednalo o střetnutí dvou různých světů. Prosetín, hrající na vlastním hřišti, měl podporu svých věrných fanoušků a chtěl předvést kvalitní výkon. Na druhé straně stál Choceň, tým se silnou historií a ambicemi dosáhnout co nejlepšího výsledku.První píšťalka rozhodčího označila začátek zápasu a hráči se pustili do boje. Již v úvodních minutách bylo patrné, že Choceň je na hřišti aktivním týmem, který se snaží získat kontrolu nad hrou a dostat se do vedení. Jejich snaha byla brzy korunována úspěchem. V 9. minutě se po rychlém útoku trefil Martin Fikejz a poslal tak Choceň do vedení.

Tento gól ovlivnil průběh zápasu a dodal Chočni sebedůvěru. Hráči Choceňe hráli s velkým nasazením a snažili se bránit své vedení. Prosetín se však snažil odpovědět stejnou mincí a dostat se zpět do hry.

Ovšem náskok Choceňe se zvýšil v 30. minutě, když rozhodčí nařídil pokutový kop pro hosty. Radim Fikejz byl v této situaci neomylný a zvýšil skóre na 2:0. To byl další těžký moment pro tým Prosetína, který se musel snažit o rychlou reakci.

Druhý poločas přinesl jinou tvář Prosetína. Hráči se snažili najít klíč k obratu a zlepšit svůj výkon. Jejich snaha byla odměněna v 71. minutě, když Tomáš Kulháň snížil na 2:1. To dodalo týmu novou energii a fanoušci začali věřit v možný obrat.Prosetín se snažil o vyrovnání, ale Choceň byla pevně rozhodnutá udržet své vedení. Hráči na obou stranách podávali maximální výkon a na hřišti byl cítit velký boj.

Zápas tak skončil vítězstvím Choceňe 2:1. Oba týmy si zaslouží uznání za bojovnost a snahu. Choceň dokázala využít své šance a získala tři body. Prosetín se nevzdal a až do posledního hvizdu bojoval.

Tento zápas je dalším důkazem toho, že fotbal je nejen o gólech, ale také o vášni, bojovnosti a odhodlání. Každý hráč na hřišti se snažil svým způsobem přispět ke svému týmu a ukázat, že na hřišti má co nabídnout. Fanoušci mohli sledovat skvělý fotbalový zážitek plný emocí a dramatických momentů.



Ohlasy k zápasu



FK Agria Choceň
Martin Fikejz: Tak zápas bojovný při náročném terénu. Obě strany si vytvořily šance ale díky týmové výkonu jsme to dotáhli do vítězného konce.



Sestavy


SK Sokol Prosetín
D. Drahoš [-] - J. Gabriel [-] (79. A. Vařejčko [-] ) , O. Tichý [-] , J. Modráček [-] , T. Tichý [-] , V. Marek [-] , F. Šafránek [-] (67. F. Slavík [-] ) , V. Spilko [-] (82. D. Filipi [-] ) , A. Šafránek [-] , R. Vodvárka [-] , T. Kulháň [-]

FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - M. Laky [-] , R. Fikejz [-] (89. J. Dostál [-] ) , J. Kužma [-] (85. A. Sloup [-] ) , P. Vychytil [-] , A. Pirochta [-] , R. Matějka [-] (46. L. Krejza [-] ) , P. Zahálka [-] , O. Dolníček [-] , M. Fikejz [-] , M. Coufal [-]

ŽK: 29. D. Drahoš , 32. V. Marek , 48. O. Tichý , 61. T. Kulháň - 16. R. Matějka , 23. R. Fikejz , 41. O. Dolníček , 59. M. Laky , 75. L. Krejza . ČK: 83. O. Tichý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kudyn Milan - FLÍDR Jan, FILIPI Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Ondřej Beznoska
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích