1:2
(0:0)
50. J. Prýmas (vl.)
78. P. Matějka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešiny vezou cenné tři body z Chanovic


Branky


90. M. Šlehubr - 50. J. Prýmas (vl.) , 78. P. Matějka
18

Chanovice prohrály v 5. kole s Bolešinami 1-2. Hosté tak potvrdili formu z posledních týdnů a po dalším vítězství se posunuli na sedmé místo, Chanovice jsou osmé. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl

Bolešiny vstoupily do zápasu s novým rozestavením a od prvních minut to domácímu týmu dělalo velké problémy. Chanovice se nemohly naplno dostat do zápasu a několikrát zbytečně chybovaly v rozehrávce. Již v 8. minutě musel domácí trenér střídat, jelikož Radu nepustilo dál zranění a místo něj byl povolán Hrachovec. Ve 13. minutě zajel do protihráče hostující Novák a rozhodčí to po právu ocenil žlutou kartou. Hosté hráli ze zajištěné obrany a spoléhali zejména na dlouhé nakopávané balóny, s kterými měl soupeř potíže. Vyrovnaný první poločas nenabídl příliš pohledný fotbal a na hřišti se hlavně bojovalo. Domácí si nakonec dokázali vypracovat jednu vážnější příležitost, ale v gól ji nepřetavili. Nikoho tak moc nepřekvapilo, když hráči po 45 minutách odcházeli do kabin za stavu 0-0. 

Bolešiny byly produktivnější

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. V 50. minutě letěl do vápna domácího týmu ostrý centr, Prýmas chtěl zažehnat blížící se nebezpečí a balón odkopnout, ale míč trefil tak nešťastně, že překonal vlastního brankáře, 0-1. Domácí hráči se snažili s výsledkem něco udělat, ale jejich hře chyběla větší přesnost a myšlenka. Stěžejní byla pro zápas 78. minuta, kdy vyběhnuvší brankář Timoshenko zasáhl balón rukou a rozhodčí ho okamžitě vyloučil. Do brány se poté postavil Prýmas, který musel ihned čelit přímému kopu z nebezpečné pozice. Záložník Chanovic střelu z trestného kopu dokázal vyrazit, ale na dorážku Matějky už byl krátký, 0-2. Bolešiny se ve zbytku zápasu nikam nehrnuly a v klidu si hlídaly dvoubrankový náskok. Domácí se i přesto dočkali snižujicí branky. V 90. minutě se pěknou samostatnou akcí prezentoval Jakub. Ten nejdříve popotáhl balón podél celého vápna a poté krásnou přihrávkou našel nabíhajícího Šlehubra, pro kterého už nebyl problém překonat brankáře střelou na zadní tyč. Chanovice už další branku nepřidaly a v 5. kole prohrály na domácím hřišti s Bolešinami 1-2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Ladislav Skuhravý, trenér: Bohužel naše výkony jsou jako na houpačce. Dnešní zápas moc fotbalové krásy nenabídl, nám dlouhodobě chybí tvůrce hry a v zápase s Bolešinami se to opět potvrdilo. Soupeř hrál hodně zataženě a spoléhal hlavně na nakopávané balóny, což nám vůbec nevyhovovalo. Naše hra rovněž postrádala myšlenku a za celý zápas jsme si nedokázali vytvořit vážnější šance. Snad bude dnešní prohra odrazovým můstkem pro lepší výkony, jelikož to poslední dobou soupeřům hodně usnadňujeme.

SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Vůbec poprvé jsme v letošní sezóně hráli na tři obránce, protože jsme do Chanovic jeli v hodně okleštěné sestavě. Domácímu týmu však naše rozestavení a styl hry nevoněl a zároveň jsme ho donutili několikrát chybovat. Toho jsme využili ve druhém poločase a dostali jsme do dvoubrankového vedení. Soupeř dokázal snížit až v samotném závěru zápasu a my jsme si už těsný náskok v klidu pohlídali.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - O. Skuhravý [-] , L. Pícka [-] , D. Pavlovský [-] , M. Šlehubr [-] - J. Prýmas [-] , J. Hlůžek [-] , M. Šabek [-] - L. Rada [-] (8. F. Hrachovec [-] ) , J. Šebek [-] - M. Jakub [-]

SK Bolešiny
A. Martínek [-] - J. Pitel [-] , M. Moravec [-] (85. V. Simbartl [-] ) , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , P. Bošek [-] (46. Z. Rückl [-] ) , K. Šilhavý [-] , T. Novák [-] , R. Farný [-] , P. Matějka [-] , Š. Bauer [-]

ŽK: 66. O. Skuhravý - 13. T. Novák , 92. R. Šindelář . ČK: 78. B. Timoshenko .
Hráči zápasu: K. Šilhavý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Frgal Lukáš - RUBÁŠ Jakub, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Parlásek
Tip experta: výhra domácích

Opět tipuji výhru domácích, rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích