3:3
(3:2)
29. O. Šabek
36. J. Pavlík (p.)
51. L. Šindelář (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná promrhala třígólové vedení, Horažďovice zůstavají neporaženy


Branky


4. M. Šindelář , 15. D. Matulka , 22. V. Tobrman - 29. O. Šabek , 36. J. Pavlík (p.) , 51. L. Šindelář (vl.)
20

Losiná remizovala ve 4. kole s Horažďovicemi 3-3. Domácí vedli po 22 minutách už 3-0, ale hosté zápas do 51. minuty vyrovnali. Horaždovice jsou i po čtvrtém zápase stále bez porážky a dál vedou soutěž. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5 gólů v první půli

Domácí začali utkání aktivně a odměnou jim byla brzká branka. Ve 4. minutě vyhrál souboj na levé straně M. Šindelář, dostal se před beka a v následném samostatném úniku prostřelil gólmana hostujícího týmu. Hosté měli v prvních minutách velké mezery v obraně a Losiná toho okamžitě využívala. V 15. minutě poslal jeden z domácích hráčů pěkný centr z levé strany, před bránou se objevil osamocený Matulka a přesným zakončením zvýšil na 2-0. Domácí se i v dalších minutách tlačili do ofenzivy a soupeře jasně přehrávali. Ve 22. minutě využil další balón do pokutového území Tobrman, který v ideální pozici míč pouze doklepl do odkryté brány. Ve 29. minutě mohla Losiná vést už 4-0, ale velkou šanci na navýšení skóre neproměnil Hrach. To muselo za okamžik domácí tým mrzet o to víc, jelikož z následného protiútoku hostující Šabek snížil na 3-1. Horažďovice ucítily šanci a gólem se rázem vrátily do zápasu. Ve 36. minutě se jeden z domácích hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí ihned pískl penaltu. K té se postavil Pavlík a ranou k tyči snížil na rozdíl jediné branky. 

Horažďovice rychle vyrovnaly

Po přestávce začali lépe hosté. V 51. minutě si po pěkné akci Horažďovic srazil balón do vlastní brány L. Šindelář a bylo srovnáno. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou a šance byly k vidění na obou stranách. Hosté měli několik závarů v pokutovém území soupeře, ale k vytoužené brance to nevedlo. Na domácí straně se v největších příležitostích objevili aktivní M. Šindelář a Pešek, nicméně ani jeden z nich nebyl v zakončení přesný. Losiná remizovala ve 4. kole s Horažďovicemi 3-3. Hosté sice poprvé v novém ročníku nevyhráli, ale zároveň zůstavají neporaženi. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Zápas jsme měli výborně rozehraný a za stavu 3-0 jsme ještě spálili jednu tutovku. Ihned po neproměněné šanci jsme z rychlého protiútoku dostali branku na 3-1 a od té doby se to začalo trochu sypat. Soupeř nám vstřelil další dvě branky a nakonec bereme pouze bod, i když je pravda, že jsme měli šance i v druhém poločase. Na druhou stranu Horažďovice nám ukázaly svoji sílu a vzhledem k průběhu zápasu je výsledná remíza zasloužená.

FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: Utkání v Losiné pro nás nezačalo moc šťastně. Úvod kopíroval průběh utkání, které jsme zde odehráli před rokem. Po chybách v obranné řadě jsme soupeři darovali tři gólové šance, kterými neopovrhnul. Na vývoj utkání jsme zareagovali změnou rozestavení a ukázalo se, že to bylo dobré řešení. Na gól jsme nečekali dlouho, rychlým protiútokem a milimetrovým zakončením Ondry Šabka jsme snížili ztrátu a po faulu ve vápně Jirka Pavlík s přehledem proměnil PK, a do šatny se tak odcházelo s jednobrankovým mankem. Do druhé půle jsme vlétli ve velkém stylu a po krásné kombinační akci, na jejímž konci byl Kuba Boček a soupeřovo pozadí, jsme srovnali na 3-3. Vyrovnání nás nakoplo ještě k větší aktivitě, ale soupeř s vidinou zisku bodu se ještě více zatáhl k vlastní brance a hrozil z rychlých brejků, které naštěstí pro nás nevyřešil dobře. Naše snaha ke vstřelení branky ale nevedla, a tak jsme si z Losiné přivezli bod. Chyby v zápase jsme rozebírali ještě dlouho po jeho skončení, ale je třeba také připomenou pozitivum, že tak mladý tým nesložil zbraně a bojoval o vítězství do poslední minuty.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Šindelář [-] (85. T. Albl [-] ) , D. Šlais [-] (62. P. Tančouz [-] ) , T. Hrach [-] , M. Bajer [-] , D. Matulka [-] (62. O. Tic [-] ) , L. Šindelář [-] , J. Votípka [-] , V. Tobrman [-] , M. Pešek [-] , T. Pech [-]

FK Horažďovice
D. Petržilka [-] - J. Pavlík [-] , O. Šabek [-] (85. J. Karásek [-] ) , A. Faltys [-] , J. Boček [-] , J. Kodýdek [-] (46. J. Pivnička [-] ) , A. Rojt [-] , M. Mlnařík [-] , P. Klečka [-] (82. Š. Urban [-] ) , T. Jůda [-] , J. Boček [-]

ŽK: 68. J. Votípka , 90. O. Tic - 40. J. Pavlík , 45. O. Šabek , 80. P. Klečka , 84. J. Boček .
Hráči zápasu: J. Votípka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: REIPRICH Václav - ŠIMEK František, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jan Karásek
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že se nám povede i čtvrtý zápas sezóny a nadále zůstaneme stoprocentní.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů