Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:30

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek vedl nad Mochtínem už 3-0, přesto nakonec nedosáhl ani na bod


19

Mochtín vyhrál ve 3. kole nad Hrádkem v poměru 4-3. Domácí vstoupili do zápasu špatně a ve 24. minutě prohrávali už 0-3, poté však nastartovali velký obrat. který v 90. minutě dokonal Šafránek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrůzostrašný začátek domácího týmu

Hráči Mochtína byli hlavami zřejmě ještě v šatnách a už prohrávali. V 8. minutě využil dobrého postavení hostující Linhart a poslal Hrádek do vedení. V 15. minutě navázal na úvodní branku spoluhráče Sekyra, který přesným zakončením překonal domácího brankáře podruhé. Domácí byli v úvodních minutách hodně zakřiknutí a vůbec se jim nedařilo kombinovat, současně dělali zbytečné chyby, které soupeř nemilosrdně trestal. Ve 24. minutě se hosté prosadili potřetí, když se trefil Jiřina. Hrádek měl poté ještě jednu vyloženou šanci, ale ke své smůle ji neproměnil. Mochtín zlepšil svůj výkon až v závěru prvního poločasu, ve 41. minutě po pěkné akci skóroval Žiak a snížil na rozdíl dvou branek. 

Mochtín dokonal neskutečný obrat, Šafránek vystřelil tři body

Druhý poločas nabídl diametrálně odlišnou hru. Domácí fotbalisté si v šatně pravděpodobně několik věcí vyjasnili a po přestávce se od úvodních minut prezentovali velmi aktivním výkonem. Ve 47. minutě se ocitl v dobré pozici domácí Pretzelmayer a přesnou střelou snížil na 2-3. Vzápětí se dostal k balónu stejný hráč a ani napodruhé se nemýlil, 3-3. Hrádek napodobil svého soupeře z prvního poločasu a ve druhé půlce se vůbec nedostával do šancí. Naopak domácí fotbalisté byli při chuti a během několika minut si vypracovali další vyložené šance, které ovšem neproměnili. Mochtín se dočkal až v 90. minutě, kdy se Žiak uvedl pohlednou samostatnou akcí na křídle a následně předložil balón Šafránkovi, který dokonal obrat domácího týmu a upravil skóre na konečných 4-3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, trenér: Myslím, že po 30 minutách jsme byli na ručník. Zaslouženě jsme prohrávali 0-3 a soupeř mohl vstřelit ještě čtvrtý gól. Vůbec jsme nedodržovali to, co jsme si před zápasem řekli. Naštěstí se nám na konci prvního poločasu podařilo snížít na 1-3, což bylo hodně důležité. Po přestávce už jsme podali zcela odlišný výkon, velmi rychle jsme dokázali vyrovnat a za stavu 3-3 jsme spálili ještě několik dalších vyložených šancí. V závěru duelu jsme po pohledné křídelní akci vstřelili čtvrtou branku, která znamenala definitivní obrat a tři body.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec st., trenér:



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Šafránek [-] , J. Lysek [-] (12. R. Smolík [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , S. Strejc [-] (71. J. Osvald [-] ) , P. Staněk [-] (60. M. Kapusta [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Žiak [-] , J. Dolejš [-] , J. Čeleda [-] , D. Gajdušek [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Š. Fremund [-] , J. Lužný [-] , A. Štěpán [-] , J. Sekyra [-] (61. S. Ryba [-] ) , M. Jiřina [-] , R. Kočí [-] (80. D. Hanula [-] ) , J. Kutil [-] , T. Linhart [-] (92. M. Pavlíček [-] ) , V. Skála [-] , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 17. R. Smolík , 45. S. Strejc , 78. D. Gajdušek , 84. J. Bejvl - 60. J. Sekyra .
Hráči zápasu: J. Čeleda , J. Pretzelmayer , J. Žiak .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŠVÁTORA Petr (N), KOLÁŘ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jaroslav Kubaň
Tip experta: remíza

Šlágr kola bych řekl. Utkání vítěze nepřinese.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů