1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků skončil nerozhodně


Branky


18

Fotbalisté Spáleného Poříčí remizovali v páteční předehrávce úvodního kola se Starým Plzencem 1-1. Hosty poslal v 18. minutě do vedení Menšík a dlouhou dobu to vypadalo, že si Plzenec odveze všechny tři body. Domácí tým ovšem v druhém poločase výrazně zlepšil svůj výkon a nakonec vstřelil vyrovnávající branku, o kterou se v 88. minutě zasloužil Homolka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a již ve 4. minutě zahrozili z pravého křídla, plzenecký útočník ale v ideální pozici minul. Sporný moment nastal ve 14. minutě, kdy nepovedenou malou domů musel hasit domácí brankář Varga, který následně poslal dotírajícího útočníka k zemi, rozhodčí však faul nepískl a hru nechal pokračovat. Hostující tlak slavil úspěch v 17. minutě. Po rychlé akci obdržel přesnou přihrávku Menšík a ve vyložené šanci poslal balón do odkryté brány. Plzenec nepolevoval z aktivity a ve 25. minutě mohl přidat druhou branku, jeden z hráčů ovšem selhal v zakončení. Domácí fotbalisté byli v prvním poločase poněkud zakřiknutí a do žádné vážnější šance se prakticky nedostali. 

Homolka zařídil domácímu týmu bod

Do druhého poločasu už vstoupilo Spálené Poříčí podstatně aktivněji. Hned ve 47. minutě Šefl nacentroval na malé vápno, balón propadl až k Vaidišovi, který prudkou střelou branku o kousek netrefil. V 58. minutě se ocitl v dobré šanci domácí Šlejska, ale jeho pokus v brance rovněž neskončil. V 60. minutě domácí neproměnili vyloženou šanci, a to když Fiala v samostatném úniku mířil vedle. V 64. minutě se v podobné pozici objevil Šlejska, nicméně ani on velkou šanci v gól nepřetavil. Hosté mohli z ojedinělé šance vstřelit druhý gól. Při samostatném nájezdu hostujícího útočníka se však vyznamenal brankář Varga a tutovku zlikvidoval. V 88. minutě se domácí konečně dočkali, Fiala rozehrál standardní situaci dlouhým balónem na P. Byrona, ten hlavou chytře našel Homolku, jenž v ideálním postavení překonal bezmocného brankáře. Hosté v druhém poločase hodně přitvrdili a v 88. minutě musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch V. Brejcha. V úplném závěru zápasu si ještě domácí mužstvo vypracovalo několik vyložených šancí, ale ke své smůle je neproměnilo, a tak zápas skončil nerozhodně 1-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Luděk Tupý, vedoucí mužstva: První poločas jsme nezačali ideálně, soupeř si dokázal vypracovat několik šancí a po jedné z nich šel do vedení. Zároveň musím uznat, že mu ještě před vstřelenou brankou byla upřena jasná penalta. Do druhého poločasu jsme ale nastoupili daleko lépe a soupeři zároveň pomalu začaly docházet síly. My jsme postupem času stupňovali náš tlak a v 88. minutě jsme po dobře rozehrané standardní situaci zaslouženě vyrovnali. Po vyloučení hostujícího hráče jsme ještě měli několik slibných příležitostí, ale ty jsme bohužel neproměnili.

SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Dnes to byl zápas dvou rozdílných poločasů. V první půli jsme byli aktivnější a nebezpečnější my. Vytvořili jsme si několik brankových příležitostí, ale bohužel jsme proměnili jen jednu. Ve druhém poločase nám soupeř nedovolil rozehru po zemi, a tak jsme museli nakopávat dlouhé míče, a protože jsme vepředu neudrželi vůbec nic, dostal nás soupeř do permanentního tlaku, ze kterého vytěžil po standardní situaci vyrovnávající gól. Vzhledem k průběhu utkání si myslím, že remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - O. Homolka [-] , J. Tupý [-] , J. Karas [-] (46. V. Novotný [-] ) , S. Hefert [-] - V. Fiala [-] , T. Vaidiš [-] , P. Byron [-] , J. Byron [-] - J. Šefl [-] (86. V. Raichynets [-] ) , R. Šlejska [-] (86. M. Krňoul [-] )

SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - V. Seman [-] , P. Menšík [-] (46. T. Mašek [-] ) , J. Vlček [-] , M. Pícka [-] (80. T. Kašperák [-] ) , M. Košťál [-] (68. R. Vávro [-] ) , T. Pata [-] , V. Pokorný [-] , V. Brejcha [-] , P. Brejcha [-] , T. Brejcha [-]

ŽK: 36. J. Byron , 65. V. Fiala - 32. T. Brejcha , 76. V. Brejcha , 82. T. Mašek , 88. J. Parlásek , 92. R. Vávro , 92. J. Vlček . ČK: 88. V. Brejcha .
Hráči zápasu: S. Hefert - V. Pokorný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Frgal Lukáš - VELÍŠEK Jiří, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Lukáš Urs
Tip experta: remíza

Jelikož se jedná o zápas dvou týmů, které letos postoupily do B třídy, tak si myslím, že to bude vyrovnaná partie.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích