Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 14:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč nasázela Staňkovu v derby bůra


Branky


23

Koloveč v prvním zápase v 1.A třídě přivítala rovnou v derby staňkovský FK. První poločas gólů a pozdvižení příliš nenabídl. Za to ten druhý stál za to a Slavoj si zaslouženě po pěti vstřelených brankách připisuje 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se v Kolovči čekalo dlouho. První branka padla až ve 42. minutě, kdy se po standardce prosadil z dorážky Milan Lucák. V lepší náladě tak šli do kabin domácí fotbalisté.

 

Na dobrý závěr poločasu ale domácí nedokázali navázat a byli to oni, kdo inkasoval.  Chvíli po stsrtu se dobře zorientoval ve vápně staronová posila v dresu Staňkovu Tomáš Tlustý a po jeho nechytatelné střele bylo srovnáno. Zanedlouho ale přišla černá chvilka pro hosty. Nejprve se v 59. minutě prosadil podruhé v zápase Milan Lucák, o 4 minuty později viděl druhou žlutou a samozřejmě červenou kartu kapitán Josef Kubina a Staňkovští si tak za pár minut výrazně zkomplikovali cestu za prvními body. V 67. minutě přidali domácí třetí gól, který měl na svědomí Pavel Kadlec. Za 10 minut přidal Kadlec i druhý gól a bylo po zápase. V závěrečných minutách si připsal gól i bývalý ligový hráč Peter Grajciar, který upravil konečný výsledek na 5:1.



Ohlasy k zápasu


My jsme se byli s kolegou podívat na 2 přípravné zápasy, ale bylo nám to prd platné, protože ještě v pátek udělali tři hráče z Přeštic, takže jsme moc nevěděli, co čekat. Kluci k tomu ale přistoupili dobře. Myslím si, že už po prvním poločase jsme mohli vést vyšším rozdílem, ale buď brankář nebo naše neschopnost vedla k tomu, že jsme vedli jenom 1:0. Věřili jsme ale tomu, že jestli takhle budeme pokračovat i ve druhém poločase, tak ty branky přijdou a nakonec to tak bylo. Za mě to bylo zasloužené vítězství.
FK Staňkov
Ondřej Bauer (vedoucí mužstva): Zasloužená výhra Kolovče.. V první půli to bylo z naší strany ještě docela dobré stačili jsme běhat.. Domácí měli hodně standardek, jednu z nich Milanem Lucákem po dorážce proměnili.. V 50. min. se krásně uvolnil Tomáš Tlustý a vyrovnal ale v zápětí jsme dostali dostali branku a pak po druhé žluté kartě byl vyloučen kapitán Kubina a ihned poté branka na 3-1 a bylo po zápase.. Ohromná kvalita směrem dopředu ze strany Kolovče (Grajciar, Lucák,Kadlec) V Kolovči je euforie po postupu, kvalitní trenér, kvalitní podminky a já je tipuji,když se jim budou vyhýbat zranění těmto rozdílovým hráčům,na top 3 v 1.A třídě.. Staňkov budou čekat daleko důležitější zápasy než tento..



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - M. Duchoň [-] (56. J. Lucák [-] ) , D. Soupír [-] (86. R. Duchoň [-] ) , M. Soupír [-] , M. Lucák [-] , L. Tumpach [-] , P. Grajciar [-] , M. Záhrobský [-] (76. A. Kamír [-] ) , F. Šlajs [-] (86. V. Šteffl [-] ) , K. Kralovec [-] , P. Kadlec [-] (86. M. Sušický [-] )

FK Staňkov
D. Pokorný [-] - T. Kopecký [-] (75. F. Dolejš [-] ) , J. Rádl [-] , D. Drudík [-] , L. Nejdl [-] - V. Heger [-] , R. Popovič [-] (81. T. Kucharič [-] ) , J. Kubina [-] , M. Bozděch [-] - T. Tlustý [-] , J. Šot [-] (81. P. Zámostný [-] )

ŽK: 10. M. Soupír , 63. V. Knopf - 7. M. Bozděch , 28. J. Kubina , 53. J. Rádl , 60. R. Popovič , 63. V. Heger , 71. J. Šot . ČK: 63. J. Kubina .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ADÁMEK Filip, HOŠEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: remíza

Koloveč bude hrát se Staňkovem vyrovnanou partii a zápas skončí dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích