2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Navrátilci do Černic svůj někdejší tým nesrazili, Lhota odjela s bodem


Branky


25

Ještě v minulé sezóně dvojice Jan Peterka a Jan Petr, oblékali dres Černic. Nyní se v žlutočerných barvách Lhoty vrátili na místo činu, aby uhráli čtvrtou výhru v řadě. Domácí ale byli proti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Peterka sice už v 8. minutě skóroval, když byl Křížkem vyslán mezi obránce a z úhlu se mu podařilo přehodit brankáře Strejce, ale domácí do přestávky mákli a ve 21. minutě za to byli odměněni, když z 25 metrů napřáhl Marek Müller, který načapal na střely nenachystaného vracejícího se Smolu a ten tak na střelu k tyči nedosáhl. Do přestávky se ale nic zásadního už nestalo.

 

Ve druhém dějství se stejně jako v předchozích zápasech ozval znovuobjevený snajpr David Křížek, kterého balónem za obranu vybídl Eliášek a ten si s nájezdem poradil. Ovšem opět vedení dlouho nevydrželo a i přes veliké šance museli hosté přijmout další vyrovnávací gól. U toho byl po centru ze strany Petr Toman, který hlavou překonal brankáře z malého vápna. Lhota se ve zbytku zápasu k dalšímu gólu nedostala, Černice vrata zavřely a získaly po výsledku 2:2 cenný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Poslední zápas podzimu jsme chtěli zvládnout a neprohrát. Hostující hráči poslední zápasy uhráli dobrý výsledky, takže jsem čekal těžký zápas, což se potvrdilo. Dvakrát jsme prohrávali, dvakrát jsme dokázali vyrovnat, takže s bodem spokojenost. Fotbalově byla Lhota lepší, my jsme všechno dokázali urvat bojovností, za to klukům díky. Poslední 4 zápasy podzimu bez porážky beru jako povzbuzení do jarní části.

TJ Sokol Lhota
Martin Varga, trenér: Zápas, ve kterém jsme chtěli bodovat na plno, což se nám nakonec nepovedlo. Škoda, že se nám v prvním poločase nepovedlo za stavu 0:1 přidat druhý gól, který by nás mohl uklidnit. Místo toho jsme dostali na 1:1 a poločas se dohrál de facto mezi vápny bez gólových příležitostí. Do druhého poločasu jsme šli s cílem zvýšit aktivitu, přidat na pohybu i agresivitě, což nám v první půli chybělo. Dostali jsme se do vedení, ale bohužel jsme domácím dovolili po naší chybě opět vyrovnat. Domácí po zbytek zápasu bránili a dosáhli i přes naše 3 velké šance v závěru kýženého bodu. Musím uznat, že dnes jsme si vyhrát nezasloužili, i když k tomu v závěru bylo blízko. Remíza je pro domácí odměnou za bojovný a obětavý výkon. I přes to chceme s Vaškem Bezdičkou klukům poděkovat, že se povedlo po našem nástupu ukrát 10 bodů z 12. Přístup všech byl perfektní i atmosféra v kabině se zlepšila. Kluci se sami přesvědčili, že to jde, ale vždy je za vším práce a kluci pracovat chtějí. Teď všichni odpočineme, nabereme sílu a věříme, že jsme poslali soupeřům vzkaz, že se s námi musí počítat.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - P. Toman [-] , F. Švejda [-] - K. Zeliński [-] (63. V. Vránek [-] ) , M. Chvojka [-] , J. Pipaš [-] , K. Fürbacher [-] (63. S. Basha [-] ) , O. Ukhal [-] , V. Motlík [-] (63. A. Tsubera [-] ) - M. Müller [-] (93. O. Hlaváč [-] ) - M. Trnka [-] (46. A. Ježek [-] )

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - V. Sulek [-] (46. J. Eliášek [-] ) , T. Marek [-] (72. L. Výškrabka [-] ) , P. Suda [-] , J. Petr [-] - M. Kotrch [-] , A. Vlček [-] , J. Jaroušek [-] (46. M. Šindelka [-] ) , J. Peterka [-] - M. Švehla [-] , D. Křížek [-]

ŽK: 40. K. Fürbacher , 92. S. Basha - 56. M. Švehla .
Hráči zápasu: D. Křížek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - ŠÁLKOVÁ Helena, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 17:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:58

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů