0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 12:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pro nestranného fanouška to bylo zábavný asi jako dvouhodinovej dokument o vlivu ptačího trusu na životní prostředí, hodnotil Primas


Branky


35

V sobotu se od 12:30 odehrál v Ledcích souboj dvou celků ze spodku tabulky, kteří již potřebovali nutně bodovat. Zápas však příliš fotbalové krásy nenabídl a přibližně stovka fanoušků sledovala vyrovnaný souboj, který se odehrával od vápna k vápnu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli v prvním poločase k dispozici dvě standardní situace z velmi dobré pozice v blízkosti velkého vápna, ale ani jednou exekutor nezamířil přesně. Domácí pak měli ve 45. minutě slibně se rozvíjející brejk, ale Pekník ještě zkoušel jít do kličky a to se mu vymstilo. Do kabin se tak šlo za bezgólového stavu.

 

Druhý poločas nepřinesl výraznou změnu ve vývoji utkáni a dál diváci sledovali vyrovnané utkání. Pravděpodobně největší šanci zápasu měl hostující Mašek, který si našel ve vápně odražený balón, ale z prostoru penalty nezamířil přesně. V 90. minutě se pak po pravé straně protáhl střídající Blažejovský, ale následnou nahrávkou do vápna nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. V nastaveném čase pak ještě rozvířil emoce moment, kdy prodloužený aut do vápna spadl na ruku hostujícímu stoperovi, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá, a zápas tak skončil dělbou bodů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Zápas bych zhodnotil asi tak, že jsme se celých devadesát minut marně snažili vyladit televizi, která ve výsledku stejně pořád zrnila. Pro nestranného fanouška to bylo zábavný asi jako dvouhodinovej dokument o vlivu ptačího trusu na životní prostředí. Myslím, že se shodnu i s klukama ze Zruče, že to byl předpisovej remízovej zápas. Samozřejmě jsme chtěli doma konečně vyhrát a od něčeho se odrazit, ale to se nepodařilo. Jsme rádi alespoň za udržení čistého konta. Teď už se chystáme na sobotní zápas na Petříně. Všichni v kabině víme o co všechno na Petříně budeme hrát.

TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: K zápasu ani nemám co říct. Hráli jsme špatně. Je vidět, že někteří kluci marodí a jsou ještě nějaké dovolené. Jedeme na špatné vlně, nedaří se a vím, že každý má ještě nějaké své starosti a fotbal není na prvním místě, což chápu. Jinak Košutka s námi běhala, ale taky to nebyl nějak výrazný výkon na výhru. Na konci sice chtěli penaltu za ruku, ale nefoukla se, takže to skončilo bez branek. Myslím, že remíza byla spravedlivá.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - K. Liška [-] , T. Pekník [-] (85. J. Blažejovský [-] ) , J. Pekník [-] (73. V. Kučera [-] ) , J. Hemzáček [-] , J. Lhoták [-] , J. Kalaš [-] (73. L. Kovařík [-] ) , P. Kalaš [-] , T. Krejčí [-] , J. Holec [-] , M. Primas [-]

TJ Zruč
J. Fořt [-] - M. Pechman [-] , M. Šesták [-] (73. A. Penven [-] ) , D. Král [-] , O. Kastelic [-] , M. Fryček [-] , O. Mašek [-] (88. J. Šnajdr [-] ) , D. Mošna [-] , R. Kubeš [-] , V. Pavel [-] , A. Král [-]

ŽK: 34. P. Kalaš , 47. J. Pekník , 72. M. Primas , 83. K. Liška - 52. O. Kastelic , 58. M. Pechman , 63. R. Kubeš , 68. V. Pavel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SLADKÝ Stanislav, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích