Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 12:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto s novým trenérem neuspělo na půdě nováčka


Branky


35

Kaznějov potvrdil, že se s ním v krajském přeboru musí počítat. Nováčkovskou sezónu osmým kolem zaokrouhlil na deseti získaných bodech a prozatím je v klidných vodách středu tabulky. To Mýto by mělo bít na poplach...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se už v 5. minutě dostali k zajímavé standardce, kterou nakonec musel Šašek nadvakrát likvidovat před dobíhajícími hráči. Další minuty patřily nejdříve hostů z Mýta, kteří se ale těžko prokousávali dovnitř šestnáctky. Domácí se až časem dostávali do tempa, začali se lépe pohybovat a ve 28. minutě došlo i na zajímavý projektil Tichého, který ale Vild kontroloval raději nad břevno. O chvilku později byl na stejného domácího hráče faul u šestnáctky a Mackovič viděl žlutou kartu. Mýto standardku zvládlo a z následného útoku centroval před bránu Brož a do vlastní sítě zamířil svůj odkop Vaneš, ale Šašek svůj tým na brankové čáře zachránil. Vaneš se záhy hnal do koncovky na druhé straně, ale i hostující brankář byl proti.

 

Za Mýto mohl skórovat Hatina, ale střelu z první zblízka zamířil nad bránu. Ve 40. minutě se do zajímavé šance mohli hnát hosté, ale sudí mával ofsajd, přičemž tomu tak nebylo, Hatina vybíhal ještě ze své poloviny s celkem velkým odstupem. S Mackovičem by mohli jít sami na kasu. Na druhé straně ve vápně opět nebezpečně pálil Tichý, ale tentokrát nad břevno. A jelikož se do poločasového hvizdu více neudálo, odcházelo se do kabin bez branek.

 

To ale mohli změnit po pauze domácí. Jan Vondráček zprava centroval, Tran Huy Anh překonal Vilda jen slabou tečí a tak dorážel do prázdné před dobíhajícím obráncem Filipec. Ale ten se nacházel v ofsajdovém postavení. Stejný hráč donutil hostujícího Štycha v 50. minutě k faulu na polovině hřiště, po kterém sudí vytáhl žlutou kartu. Krátce na to dostali domácí opět míč do sítě, ale opět tomu měl předcházet ofsajd, po kterém se ale domácí lavička hodně čertila. Ještě aby ne, jelikož záznam tentokrát ukázal situaci jako velice hraniční, možná i neofsajdovou. Domácí byli nadále aktivnější a Jakuba Vondráčka vychytal reflexivně Vild. Jenže z rohu už se Kaznějov zaslouženě radoval. Na centr nejvýše vyskočil Tran Huy Anh, na jehož hlavičku zbytek hráčů jen přihlížel.

 

Domácí si dále vytvářeli šance, ale v koncovce se dlouho nedařilo přesnosti. Na druhé straně Mýto končilo své akce v těsných ofsajdech, do kterých se měli hráči dostávat. V 71. minutě pak Tran Huy Anh ale mířil přesně, když využil přihrávky od svého kapitána a sám se řítíc na Vilda procpal míč pod jeho nohami. Hosté se snažili snížit, ale po prachbídně kopnutém rohovém kopu se v 77. minutě hnali domácí do protiútoku, Vinkler sklepnul na Jana Vondráčka, ten opět přes Vinklera dostal míč na Jakuba Vondráčka, který po vzoru předchozího střelce poslal míč mezi Vildovy nohy. O pár minut později zase sudí dovolili do gólové šance dojít Viklera, který byl ve zjevném ofsajdu, ale hosté si se situací nakonec poradili a šli do protiútoku. Ten ale zakončili vysoko nad bránu. Potvrzující razítko za výhrou dal v 83. minutě Jakub Vondráček, který využil s míčem si pohrávajícího Vilda na malém vápně, jenž si chtěl za beznadějného stavu zřejmě ještě dovolit nějakou tu kličku navíc. Ale na domácího kapitána si nepřišel.

 

 

 

Záznam z utkání můžete shlédnout ZDE.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Úvod nám vůbec nevyšel a soupeř byl prvních 20 minut lepší. Až potom jsme o malinko zlepšili pohyb a hned jsme si vytvořili dvě tutovky. Nedali jsme a půle skončila bez branek. Druhý poločas už byl z naší strany o něco lepší a soupeře jsme víceméně nepustili z jeho poloviny. Uklidnila nás ale až branka po rohu. Potom byla naše dominance ještě výraznější a my jsme vstřelili další 3 góly. Z mého pohledu zasloužené vítězství i když hlavně v prvním poločase naše hra měla k ideálu daleko. Chyběla nám hlavně hra a pohyb bez míče. Ale 3 body do tabulky se prostě počítají.

TJ Slavoj Mýto
Petr Kůrka, trenér: Úvod utkání se pro nás nevyvíjel vůbec špatně. Do zápasu jsme vstoupili dobře, byli jsme častěji na balónu a dobře jsme kombinovali. Bohužel nám to vydrželo zhruba 15 minut a pak jsme zbytečně zalezli a hráli ustrašeně. Soupeř nás začal přehrávat uprostřed hřiště a to se v podstatě nezměnilo do konce zápasu. Musím podotknout, že Kaznějov vyhrál zaslouženě.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - M. Vondráček [-] , . Tran [-] (79. F. Fait [-] ) , J. Vondráček [-] (86. V. Vašíček [-] ) , T. Vaneš [-] , J. Vondráček [-] (86. M. Polívka [-] ) , F. Rusňák [-] , V. Višnovský [-] (46. D. Vinkler [-] ) , M. Tichý [-] , P. Domabyl [-] , L. Filipec [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] (78. M. Lenk [-] ) , J. Lenk [-] (78. J. Feřstek [-] ) , S. Mackovič [-] (86. J. Hrabák [-] ) , M. Prach [-] (68. M. Kellner [-] ) , M. Brož [-] , P. Štych [-] , M. Melka [-] , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , J. Mašek [-]

ŽK: 30. S. Mackovič , 50. P. Štych .
Hráči zápasu: . Tran , P. Domabyl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - SIROVÝ Václav, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích