Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 18:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Silný déšť, duha, had na hřišti... Jo a domácí přehráli Černice


Branky


35

Svou soutěžní premiéru si v radnickém dresu odbyl brankář Petr Bílek, který kvalitním výkonem přispěl k následné výhře svého nového celku nad hosty z Černic. Ti se neubránili střelcům Davidu Krocovi a Honzovi Vaščákovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horko, déšť, duha... A had

Úvod zápasu byl v dusném a horném počasí od začátku náročný a oba celky se vyrovnaně snažily jako první ve střeleckém souboji uspět. Po chvíli se 190 přítomných diváků dočkalo silné průtrže mračen a hráči možná byli i rádi za rychlé desetiminutové osvěžení. Po něm se naproti tribunce nad městem objevila duha, která domácímu celku přinesla štěstí. Ve 25. minutě totiž domácí zadupali na černickou rozehrávku, nalevo se s míčem u kopačky ocitl Huttr, který povedeným centrem našel nikým neatakovaného Davida Kroce a ten hlavičkou poslal Radnice do vedení. A u jedné branky nezůstalo. O čtyři minuty později vypíchl Kroc Strejcovi na hranici šestnáctky míč zpod nohou, dostal se na roh velkého vápna, počkal na náběh Jana Vaščáka a jediný hráč Radnic ve vápně, se proti hostující obraně prosadil úplně stejným způsobem, jako před ním jeho asistent. Krátce po vstřelené brance byla hra na chvilku přerušena, jelikož se na domácí polovině vyskytla zhruba půlmetrová užovka. S tou si ale poradil na jedničku domácí Lukáš Brož, který jí profesionálně odnesl a poskytl útočiště u nedalekého potoka. 

 

V první půli ale diváci mohli vidět i několik povedených zákroků brankářů. Nejdříve se vytasil hostující Strejc, který nohou vytěsnil povedenou střelu zblízka na břevno. A také Bílek si v úvodu zápasu připsal svůj první velmi důležitý zákrok, když zneškodnil samostatný nájezd černického útočníka. 

 

Černice se dostaly do zápasu. Ale jen na dvě minuty

Vstup do druhé půle se domácímu trenérovi vůbec nelíbil. Jeho hráči byli všude pozdě, nebyli důrazní a vymýšleli nesmysly. Za to byli v 58. minutě potrestáni povedenou ránou volejem, kterým poslal Karel Fürbacher soupeřům i domácím fanouškům, že ještě není starý a fotbal ještě umí. Jenže záhy byly Černice potrestány za nedůraz ve vápně. David Kroc v první šanci promáchl, ale když se dostal míč opět na levou stranu hřiště, odkud jej k němu opět dostal Huttr, rychlou bombou překonal z vápna Strejce.

 

O výsledku ještě nebylo rozhodnuto, hosté se snažili, ale směrem dopředu jim to šlo jen po vápno a případné pokusy Bílek pokryl. Až v 82. minutě bylo, jak se říká, hotovo. Dan Krč vyslal po pravé straně Honzu Vaščáka, ten v otevřené obraně došel až před gólmana, kterého bezpečně prostřelil. Černice se sympaticky nevzdávaly boji o vstřelení další branky, ale štěstí jim nepřálo. Navíc v 90. minutě vyslal Aubrecht do úniku střídajícího Svobodu, kterému sekundoval David Kroc. A právě místo zakončení volil přihrávku před prázdnou bránu pro svého spoluhráče, kterému pomohl k zaznamenání prvního hattricku krajského přeboru v aktuální sezóně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Černice jsou na začátku soutěže velkou neznámou, prošly výraznou hráčskou výměnou. U nás se prezentovaly snaživým fotbalem pod mentorským dohledem K. Fürbachera a J. Linharta, nejlepšími hráči soupeře. My jsme před utkáním řešili samozřejmě absence, ale i právě neznalost soupeře a rovněž i velmi dusné počasí. Samotný výsledek ukazuje, že jsme se asi do sestavy trefili. Když to řeknu zjednodušeně, tak jsme si na soupeře počkali a našli cestu ke třem bodům. Poctivý týmový výkon, s menší zbytečnou pasivitou na začátku druhého poločasu. Dobré utkání hrál David Kroc, Honza Vaščák, Fanda Polášek a spolehlivě chytal Peťa Bílek.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: Bohužel jsme zase napáchali hrubky, díky kterým šli domácí do pohodlného vedení. Dotahovat dvougólové manko v Radnicích by byl oříšek i pro lepší mančafty. Zkusili jsme to a jeden gól i dali. Ovšem domácí téměř okamžitě odskočili na rozdíl dvou branek a bylo rozhodnuto. V závěru z mnoha brejkových situací ještě navýšili skóre na další nelichotivý výsledek v náš neprospěch. Ačkoli jsme tedy zkraje druhé půle díky pasivitě soupeře uvažovali o srovnání skóre, upřímně řečeno bychom ty úvahy museli podpořit mnohem aktivnějším a dopředu nebezpečnějším výkonem. Reálně byla snaha vidět jen na několika jedincích. Od zbytku to bylo sterilní a bez energie, málo pohybu a sebevědomí. Chyběla mi tam vůle se s tím aspoň poprat, když už to nejde herně.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
P. Bílek [-] - P. Spěváček [-] (74. T. Kroc [-] ) , D. Rýdl [-] , F. Polášek [-] (88. K. Janata [-] ) , Š. Huttr [-] (74. M. Svoboda [-] ) , L. Aubrecht [-] , D. Kroc [-] , L. Brož [-] , J. Vaščák [-] - D. Krč [-] , M. Krč [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - F. Švejda [-] , M. Trnka [-] , V. Kotěšovec [-] (61. A. Tsubera [-] ) , A. Ježek [-] - K. Zeliński [-] (46. V. Vránek [-] ) , J. Pipaš [-] (46. J. Kreuzman [-] ) , J. Müller [-] , K. Fürbacher [-] (74. P. Toman [-] ) , O. Ukhal [-] - J. Linhart [-]

ŽK: 51. F. Polášek , 73. D. Kroc - 18. A. Ježek .
Hráči zápasu: D. Kroc , J. Vaščák .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Petrželka František - CUPL Zbyněk, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Černice se zatím trápí v této sezóně i když proti nám ukázali, že bojovat umí, ale na Radnice jim to stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích