Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ve Lhotě dirigoval Kašpar. Domácí dotahovali marně


Branky


30

Šílený první poločas zažili hráči Lhoty proti Nepomuku. Lovili totiž z brány hned třikrát míč a nemuselo být jen u nich. Až v poslední čtvrtině zápasu se domácí také gólově blískli, ovšem náskok Nepomuku nedokázali dohnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Že nevypustí ani krok ukázal Lukáš Sládek už v 11. minutě zápasu. To totiž nachytal pomalejší rozehrávku domácího Bláhy, kterému vlétl před odkop z malého vápna a následně dopravil míč do sítě - 0:1. Nepomuk naladěn z prvního šestigólového zápasu dokázal tlačit i zde na svého soupeře, až dotlačil míč do brány i podruhé. Po půl hodině hry zahrávali nepomučtí rohový kop, domácí nedokázali ze dvou vzdušných soubojů míč odklidit a trestem byla ostrá střela z 8 metrů od Matyáše Kašpara pod břevno, která i jeho samotného "položila na zadek". Stejný hráč byl i u třetí branky Nepomuku. Nejdříve vybojoval na Pavlu Sudovi míč, aby jej dovedl do vápna, našel Antonína Viktoru a po jeho záashu mohli hosté slavit potřetí.

 

Po změně stran se hosté radovali počtvrté, ale jejich branku zastavil asistent rozhodčího se zdviženým praporkem, jelikož hráč, který se nakonec míče nedotkl, se svým pohybem aktivně zapojil do hry, a ovlivnil tak následnou akci. Nepomučtí si i nadále snažili vytvářet zajímavé šance, ale povětšinou je zastavoval právě zdvižený praporek. A v 66. minutě se dočkali i domácí. Po rychlé akci a centru z levé strany tečoval nejdříve Švehla, aby dorážel do odkryté Patrik Petrželka

 

Domácí to nakoplo a bylo jen otákou času další branky. Jenže než přišla, Nepomuk navýšil vedení, když Voráček v souboji na půlce hřiště přetlačil Švehlu, následně se míč přes Viktoru dostal k nabíhajícímu Kašparovi a ten zvýšil na 1:4. Domácí už se v závěrečném tlaku dočkali pouze penalty, kterou proměnil Peterka a branky na rozdíl jediné od Jiřího Eliáška. Ten mohl, stejně jako hostující David, ještě v závěrečném nastavení vsítit branku po samostatných únicích, ale ani jednomu se to nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Bohužel to od nás bylo špatně od začátku a bylo by asi nespravedlivé pro Nepomuk, kdybychom s tím výsledkem nakonec něco dokázali udělat. Sestava už byla docela solidní a chtěli jsme určitě vyhrát. Ale nastoupili jsme od první vteřiny blbě. Hráli jsme špatně, nakopávali jsme to, místo abychom hráli fotbal, dělali jsme hloupé chyby, darovali jsme soupeři dva góly dost brzy. Ve druhé půli jsme až začali drobet bojovat, ale hosté byli důrazní, rychlí a i když si myslím, že bychom je mohli přehrát, tak jsme honili výsledek až na konci zápasu. Paradoxně jsme měli ještě v nastavení tutovku, ale bylo by to asi nespravedlivé vůči Nepomuku, který měl více tutovek. Takže soupeři gratuluji, jelikož si výhru zasloužil a my se z toho musíme ponaučit, abychom příště hráli jinak. Takovou nakopávanou nemůžeme hrát.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Jsme z těch prvních výsledků mile překvapení. Mohlo to skončit i větším rozdílem, ale musíme do toho jít trochu s pokorou. Kdyby nám někdo před zápasem řekl, že tam vyhrajeme, tak bych si myslel, že se zbláznil. Víme, jaká je síla Lhoty zejména na domácím hřišti. Jsou tam dobří fotbalisti. Taky jsme kluky po poločase upozorňovali, že můžeme dostat jeden gól, tak aby se z toho nepo*rali a hráli pořád dál. A díky tomu jsme nějakých 70 minut myslím byli lepším týmem. Ke konci už si domácí vytvářeli závary před bránou, ze kterých pramenily jejich šance a góly, ale jinak si myslím, že dle průběhu zápasu zasloužená výhra. Máme v týmu teď generaci, která vlastně spolu hrála řekněme od žáků a ti kluci pak hrají hodně týmově. Nikdo extrémně nikoho nepřevyšuje, všichni táhnou za jeden provaz. Dokonce se mi líbilo, že nás i někteří domácí diváci pochválili. To jsem dlouho nezažil. Jinak ze Lhotských hráčů se mi líbil tuším Horník, ten hrál velmi dobře, šikovný fotbalista. Jinak divákům se zápas jistě musel líbit.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - V. Sulek [-] (46. P. Petrželka [-] ) , T. Marek [-] , P. Suda [-] (46. J. Kohout [-] ) - J. Horník [-] , J. Peterka [-] , Z. Černý [-] , R. Dyk [-] , J. Petr [-] (79. V. Suda [-] ) - M. Švehla [-] (79. J. Eliášek [-] ) , O. Kotrnoch [-] (79. J. Šroubek [-] )

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (73. M. Urbánek [-] ) , M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , L. Sládek [-] (79. M. Vladař [-] ) , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] (79. D. Jára [-] ) , M. Skala [-] , T. Voráček [-] , M. Berkovec [-] (65. J. Pittr [-] )

ŽK: 12. M. Švehla - 94. A. Viktora , 95. J. Kalabza .
Hráči zápasu: M. Kašpar .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Petrželka František - BÍNA Roman, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Zápas, kde oba celky předvedou kvalitní fotbal, avšak zápas skončí nerozhodně.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích