R. Mužík 33. (p.)
V. Ficl 73.
J. Lukáš 82.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj ze spodku tabulky ovládly Netolice


Branky


33. R. Mužík (p.) , 73. V. Ficl , 82. J. Lukáš - 14. T. Kouba , 89. M. Šácha
23

Netolice čekala poslední podzimní zkouška po jejich pádu do 1.B tídy. Svěřence Romana Mužíka čekal těžký duel s Chelčicemi, který měl napovědět, jestli jeden z týmu druhému odskočí, a nebo zda se Netolice dotáhnou na svého sobotního soka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuhý boj

Zápas začal od prvních minut od podlahy a na první branku čekali diváci jen do čtrnácté minuty. Standardní situaci Chelčic si do vlastní sítě srazil jeden z domácích obránců, a tak si Tomáš Kouba i s dávkou štěstí připsal první branku v duelu. Domácí se ale dokázali rychle oklepat a ve 33. minutě se snažil probojovat do zakončení hrající trenér týmu Roman Mužík, který nastřelil rovnou dvě ruky hostujících hráčů. Sudí Ovčáček tedy nařídil pokutový kop a právě Roman Mužík nabídnutou šanci k vyrovnání s grácií využil. 

Čas pomalu plynul a hosté mohli opět získat vedení na svojí stranu. S ranou na zadní tyč si ale zkušeně poradil brankář Kabelka, který se mezi tři tyče vrátil po odpykání svého distančního trestu. Na tahu tak byly opět Netolice a v 73. minutě rozradostnil domácí borce Václav Ficl, na jehož pokus brankář Dušek nedosáhl. Otočení ve skóre navíc doplnil v devět minut později Jan Lukáš a Netolice rázem vedly o dvě branky. Hosté se hnali za vyrovnáním, ale hráči okolo kapitána Křenka se dočkali už pouze snížení, když nedorozumění domácího brankáře Kabelky se stoperem potrestal navrátilec Martin Šácha, který šel Chelčicím do zápasu proti Netolicím pomoci, jako střídající hráč.

Jeho branka ale body nakonec nepřinesla a Netolice zvládly důležitý duel o šest bodů poměrem 3-2 a po konci podzimu nadále zůstávají na dostřel ostatním týmům v 1.B třídě.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Roman Mužík - trenér: Dali jsme si ukázkový vlastenec, ze kterého jsme se rychle oklepali a dokázali jsme vyrovnat. Poté nás podržel brankář a následně jsme přidali dvě branky. V závěru hosté dokázali ještě snížit, opět po naší chybě, ale na vyrovnání nezbyl čas naštěstí. Paradoxně tedy po takovémto výkonu bereme tři body, i když jsme na podzim odehráli lepší utkání s nulou na kontě. Kluky ale i tak chci za zvládnuté derby pochválit.

FK Chelčice
Jaroslav Křenek - kapitán: Vyhrál šťastnější tým. V mých očích by zápasu slušela remíza, ale bohužel. Šance jsme měli jak my, tak i domácí, ale ti dávali na rozdíl od nás i góly. Víc se k tomu asi nechci vyjadřovat ani.



Sestavy


1. FC Netolice
T. Kabelka [-] - R. Mužík [-] , M. Raušer [-] (46. J. Skála [-] ) , J. Lukáš [-] , P. Fux [-] , V. Ficl [-] (81. M. Dvořák [-] ) , M. Baloušek [-] , V. Fišer [-] , V. Plojhar [-] (46. R. Hudec [-] ) , J. Pivoňka [-] , J. Urban [-]

FK Chelčice
P. Dušek [-] - J. Koloušek [-] (78. R. Kapusta [-] ) , F. Čížek [-] (83. M. Šácha [-] ) , J. Chalupský [-] (78. V. Tesař [-] ) , P. Valenta [-] , T. Tlapa [-] , M. Švec [-] (68. T. Koberna [-] ) , H. Buzhdyhan [-] , J. Turek [-] , T. Kouba [-] , J. Křenek [-]

ŽK: 44. M. Raušer , 65. R. Hudec , 87. J. Pivoňka - 45. J. Křenek , 52. P. Valenta , 68. F. Čížek , 72. T. Koberna , 81. R. Kapusta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ovčáček Josef - OVČÁČEK Josef, PLUHAŘ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 10:30

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Kristián Hájek
Tip experta: výhra domácích

Netolice na své domácí půdě vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Netolice v boji o naději musí zabrat a zvládnou to za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích