D. Trmal 83.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol doma remizoval s Třeboní B


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň B
Petr Týnavský: Do Suchdola jsme v sychravém nedělním odpoledni přijeli bodovat. Jenže jedna věc je přání, druhá pak realizace. Prvních 30 minut bylo doslova tragických. Špatná rozehrávka z obranné řady, nepřesnosti a malá chuť pramenily sice v bezbrankový výsledek, ale takto si hru našeho týmu nepředstavuji. Soupeře jsme špatně napadali, ve středu hřiště vznikaly obrovské mezery, hráče jsme nedostupovali a nechali hrát, jak potřebuje. Při šancích Suchdola nás jednou podržela tyč, při dalších brankář Flaška. Přesto jsme i my mohli skórovat. Druhá půle začala pro nás výborně, když se po pěkném centru Nehody krásně hlavou prosadil Blažek. Poté se šance střídaly na obou stranách, i když soupeř měl vyloženější. Po prostřídání obou mužstev však v poslední desetiminutovce vzal otěže zápasu do svých rukou jeden z rozhodčích. Kupodivu se nejednalo o hlavního. Nejdříve v 83. minutě srovnal stav domácí Trmal, o dvě minuty později ve vápně byl doslova podseknut Rešl a hlavní mlčel. Jasná penalta se však překvapivě nepískala! V nastavení jsme mohli ještě vedení strhnout na svou stranu. Vypjatý zápas tak nakonec skončil zaslouženou remízou. Příště si to se Ševětínem rozdáme o střed tabulky.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
V. Kanděra [-] - O. Marek [-] , A. Arenberger [-] , D. Sejk [-] (58. T. Koranda [-] ) , P. Špale [-] , L. Kuchyňka [-] , J. Záruba [-] , D. Trmal [-] , J. Kříž [-] , F. Měkuta [-] (54. J. Vaněk [-] ) , D. Čáp [-] (58. K. Trmal [-] )

TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - D. Bartl [-] , M. Kocanda [-] , J. Meškan [-] - J. Vranovský [-] , M. Nehoda [-] (73. P. Valíček [-] ) , V. Wimmer [-] (70. A. Kopet [-] ) , F. Čábela [-] - M. Blažek [-] (87. T. Bednář [-] ) , M. Pfeifer [-] , J. Rešl [-]

ŽK: 50. D. Sejk , 71. J. Záruba , 82. A. Arenberger , 82. P. Špale - 43. J. Vranovský , 66. J. Meškan .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Tauber Lukáš - VALEŠ Radek, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích