2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spanilá jízda Hoštic nadále pokračuje


Branky


28

Střelské Hoštice čekal po vítězství v Bavorově poslední domácí duel podzimní části proti týmu z Vlachova Březí, který se poslední kola trápí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utrápené vítězství?

Úvod zápasu přinesl aktivní hru hostujícího týmu, který ještě před zápasem ani pořádně nevěděl, v jaké sestavě nastoupí. Odhodlaný tým hostů chtěl co nejdéle udržet hratelný výsledek. Bohužel ale Březí sráží delší dobu laciné góly a jeden takový přišel ve 21. minutě, kdy Lukeš nedosáhl na balon svojí hlavou a propadnutý míč skončil u noh Pavla Hlavy, který poslal domácí do vedení. Vstřelená branka dodala domácím potřebný klid a i sebevědomí. Navíc přesně po půl hodině hry měli domácí ještě výhodnější pozici do zbytku utkání, když se parádní ranou k tyči prosadil z druhé vlny Václav Dohonyi a domácí rázem vedli o dvě branky.

Druhý poločas se hosté pokoušeli o zdramatizování skóre a v první šanci se objevil Plachta, který ale svůj průnik neproměnil. Další šance měl nejen na noze, ale i na hlavě, Ladislav Martínek. Brankář Vlk si ale poradil se všemi pokusy hostujícího týmu a udržel nakonec čisté konto. Domácí naopak po zbytek zápasu hrozili z rychlých brejků, ale ani Hoštice nedokázaly využít žádnou ze svých šancí. Zápas tak skončil poměrem 2-0 a domácí tým oslavil další tři body, které je drží v souboji o první místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Do souboje se čtvrtým týmem tabulky jsme nastupovali bez pár hráčů základní sestavy, ale ani hosté nepřijeli kompletní. V prvním poločase jsme byli aktivnějším celkem my. Do vedení nás dostal ve 21. min Hlava. Dvojnásobný náskok, který vydržel až do konce poločasu nám vystřelil uklizenou střelou za vápnem Dohonyi. Ve druhé půli byli aktivnější hosté, ale žádnou větší šanci si nevytvořili. My jsme se bránili a spoléhali na rychlé brejky. Stav 2:0 vydržel až do konce zápasu. Nutno podotknout, že body to byly utrápené. Snad se nám vydaří i poslední zápas podzimu kdy jedeme do Bělčic

FC Vlachovo Březí
FB FCVB: Zápas ve Střelských Hošticích přinesl už před svým začátkem problémy se složením sestavy a došlo tak na povolání kluků z béčka, kterým děkujeme za pomoc. Samotné utkání přineslo v první poločase dvě branky, které domácí daly klid na kopačkách, neboť se oba týmy hodně hledaly. Druhý poločas přinesl tlak našich kluků, kteří měli šance na zdramatizování skóre a na druhé straně naopak domácí hrozili z brejkovývh situací. Další branku už ale diváci neviděli, a tak odjíždíme z Hoštic bez bodu. Za druhý poločas je ale třeba vznést pochvalu, protože kluci se snažili, ale dnes nebylo bohužel přáno.



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - D. Šperl [-] (46. P. Zídek [-] ) , J. Strnad [-] , V. Hozman [-] , O. Koudelka [-] (89. J. Šíp [-] ) - V. Dohonyi [-] , V. Braťka [-] - R. Květoň [-] (85. J. Jáchym [-] ) , P. Rejšek [-] , P. Hlava [-] - K. Heřman [-]

FC Vlachovo Březí
V. Kautman [-] - V. Plachta [-] (77. M. Novotný [-] ) , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , J. Hubáček [-] , J. Lukeš [-] , A. Novotný [-] (71. Š. Kouba [-] ) , L. Martínek [-] , R. Lauda [-] , J. Bízek [-]

ŽK: 33. R. Květoň , 55. P. Rejšek - 50. R. Kalčík , 68. J. Hubáček .
Hráči zápasu: P. Hlava .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: PAŠEK Jiří - KEŠNER Ondřej, RADA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí v minulém kole vyhráli v Bavorově a doma s Kozlíky jak se hostím přezdívá vydřou další výhru.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tomáš Hozman
Tip experta: výhra domácích

Hoštice po minulém kole, kdy porazily Bavorov, Březí nezastaví a Sokol doma zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:58
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 18:57

Tip: výhra domácích