Střelské Hoštice vyloupily Chelčice a dál nahání Bavorov


Branky


28

Chelčice dokáží doma potrápit každého a o tom se měl přesvědčit v nedělním duelu i Sokol ze Střelských Hoštic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Květoň hrdinou

Úvodní minuty duelu přinesly fanouškům spíše poznávací hru a postupem času se jak domácí, tak i hosté oklepali. Kombinační fotbal domácích hostům zatápěl, ale brankář Vlk nemusel řešit nic drastického. Na druhé straně se největší šance začaly tvořit až ve druhém poločasu, ve kterých měl hlavní roli Rudolf Květoň. Ten sice nejprve svůj samostatný únik na brankáře Duška nevyužil, ale v 58. minutě byl ve správný čas na správném místě. Dohonyio rána se od tyče odrazila ke Kokrdovi, který našel právě Květoně a Hoštice se dostaly do důležitého vedení. To nakonec hosté dokázali udržet po zbytek zápasu. Závěrečný tlak, který si domácí vytvořili díky přeskupení formace, k brance nevedl, a tak si Hoštice odvezly domů všechny body za hubené vítězství 1-0.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Radek Kapusta - trenér: První poločas jsme udávali tempo hry my i když do první šance se dostali hosté. Hráli jsme kombinačně, což dělalo Hošticím problémy, ale jak je naším zvykem bez gólového efektu. Začátek druhého poločasu jsme trochu zaspali a už jsme se nedokázali znovu rozjet do stejného tempa jako v prvním poločase. Přestali jsme běhat, nabízet se a naše hra chvilkama byla přehlídka nepřesností. Ke konci jsme ještě přeskupili rozestavení, ale k vyrovnávacímu gólu to nepomohlo.

TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Do Chelčic jsme odjížděli s vědomím, že nás čeká kvalitní soupeř, kterému se výsledkově zatím moc nedaří. Začátek zápasu byl takový poznávací a vyčkávací. Poté jsme si pár příležitostí vytvořili, ale se střelami si domácí gólman poradil. Domácí nezůstali pozadu, ale ani oni vážnější ohrožení naší branky nevyprodukovali. O poločase jsme si v kabině vyříkali nějaké věci a do druhé půle šli s vidinou rozhodnout zápas v náš prospěch. V největší šanci se ocitl Květoň, ale tváří v tvář gólmanovi neuspěl. Rozuzlení přinesla 58.min zpoza vápna vystřelil Dohonyi, jeho rána orazítkovala tyč, odražený balón poslal zpět do vápna z levé strany Kokrda a tam si ho na zadní tyči našel Květoň a hlavou skóroval. Dále jsme hráli svoji nátlakovou hru a domácí dostávali do úzkých. Největší šanci na vyrovnání měli domácí v posledních sekundách zápasu, když měli možnost přímého kopu z hranice velkého vápna. I tuto možnost jsme přečkali a po závěrečném zaznění píšťalky sudího se mohli radovat z dalšího plného bodového zisku



Počet diváků: 60. Rozhodčí: HÁJEK Vladislav - MRÁZ Marek, VOKÁČ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hosté letos hrají výborně a z Chelčic přivezou tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Hoštice budou chtít udržet svoje místo v předních příčkách tabulky. V Chelčicích to potrvrdí výhrou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů