1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chelčicích se body dělily


Branky


27

Výsledkové zlepšení Chelčic chtěli hráči potvrdit v domácím duelu proti Dražejovu, který ale má v letošním ročníku parádní formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po bodu

Zápas přinesl zajímavý zápas, který nabízel šance hned od první možné chvíle. Hosté na domácí vlétli a první šanci přicházely právě z kopaček Dražejova. V té největší ale Hrčka trefil břevno branky strážené Petrem Duškem. Další dvě slibné šance nedokázali hosté využít a zápas se postupně přesunul do druhé půle, ve které měli navrch naopak domácí. Paradoxně se ale v 62. minutě dostali do vedení hosté, když parádní akci zakončil předtím neúspěšný Tomáš Hrčka, který se tentokrát nemýlil. Vedení ale vydrželo hostům pouhou čtvrt hodinu, než se trefil za domácí Hryhorii Buzhdyhan. Oba týmy mohlo utkání otočit na svojí stranu, ale pro brankáře hrálo v závěrečných minutách i štěstí, a tak duel Chelčic a Dražejova skončil remízou 1-1, kterou oba týmy berou spíše jako ztrátu.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Jaroslav Křenek - kapitán: Bod dobrý, ale mohly být tři. V první půle hosté byli lepším týmem a ve druhém naopak my. Paradoxně jsme ale inkasovali, ale naštěstí jsme dokázali vyrovnat a v závěru jsme přestřelili z vápna bránu. Beru to tedy doma jako ztrátu.

TJ Dražejov
Pavel Poláček - hráč: V Chelčicích se nám dlouhodobě nedaří dotáhnout zápas do vítězného konce. První poločas jsme měli tři gólovky. Střela Hrčky skončila na břevně domácí branky a dvě šance jsme nebyli schopni umístit. Chelčice hlavou v první půlce také orazítkovaly konstrukci naší branky. Strakonická pouť nám vzala poměrně dost sil a bylo to znát. V druhé půlce jsme šli do vedení. Pěknou akci zakončil úspěšně Hrčka. Další velkou šanci nevyužil Vaniš a domácí se začali dostávat na dostřel naši branky stále častěji. Naneštěstí svůj tlak 10 min před koncem využili a tak se body dělily mezi oba týmy za stav 1:1. Tato ztráta nás dost mrzí a my se propadli v tabulce o dvě příčky. Nyní v sobotu po obědě hostíme Prachatice B.



Sestavy


FK Chelčice
P. Dušek [-] - T. Tlapa [-] , V. Tesař [-] (17. H. Buzhdyhan [-] ) , J. Hajný [-] , J. Turek [-] , J. Chalupský [-] (25. T. Koberna [-] ) , M. Švec [-] , M. Machnyk [-] (80. J. Koloušek [-] ) , T. Kouba [-] , J. Křenek [-] , P. Celý [-]

TJ Dražejov
P. Brož [-] - M. Uhlík [-] , F. Brázda [-] , O. Koutský [-] , J. Šteflíček [-] (74. T. Martínek [-] ) - M. Vaniš [-] (88. Š. Plučar [-] ) , K. Krýsl [-] (85. T. Brož [-] ) , M. Šrámek [-] , M. Mertl [-] (56. D. Hlavin [-] ) - V. Šrámek [-] , T. Hrčka [-] (77. M. Bračok [-] ) -

ŽK: 34. M. Machnyk - 52. M. Šrámek , 63. T. Hrčka , 77. O. Koutský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŠENIČKA Adam - STUDENÝ Josef, ZLATOHLÁVEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Josef Hopfinger
Tip experta: výhra domácích

Chelčic je mi líto, už loni jsme říkali, že je to jeden z mála týmů, který chce hrát kombinačně a dobře se na ně kouká. Tyhle týmy jsou mi sympatické a věřím, že za svůj fotbal budou tentokrát odměněni.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Chelčice už začínají sbírat bodíky a vyhrají 3:1

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Domácí jsou v nepohodě a Dražejovští to využjí k vývozu bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích