0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 11:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další remíza kola! Tentokrát se zrodila v Záblatí


Branky


25

Jak prachatickou rezervu, tak bělčický Sokol spojovala pouhopouhá jedna výhra před vzájemným zápasem. Zatímco ale Tatran se výsledkově začíná trápit, tak naopak Bělčice oslavily první body minulé kolo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozená penalta

Kdo nestihl začátek utkání na hřišti v Záblatí, tak rozhodně o nic nepřišel. Oba týmy se spíše první dvacetiminutovku poznávali, a tak zápas mnoho šancí nenabídl. Všechno se změnilo po půl hodině hry, kdy v první šanci zahrozili hosté, ale už vidinu jisté branky odvrátil domácí obránce na brankové čáře. Hosté byli aktivnější, ale když ani Hanzlík nevyužil svůj samostatný únik, tak přišla řada na domácí, kteří dostali největší šanci utkání. Sudí Tupý nařídil pokutový kop ve prospěch Tatranu, ale ten ke smůle většiny přítomných diváků prachatičtí nedostali do branky hostů ani na tři pokusy. Hra se dál přelévála ze strany na stranu, ale plynul také čas a už se schylovalo k závěrečnému hvizdu. Tatran zmobilizoval všechny zbylé síly, ale ani závěrečný tlak nepřinesl branku, a tak se mužstva rozdělily body za bezbrankovou remízu.



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger - trenér: Doplníme...

TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: Začátek byl opatrnější, ale pak měli oba týmy své šance. U nás neproměnil Hanzlík svůj únik a na druhé straně neproměnili domácí penaltu. Oba týmy mohly vyhrát, takže za mě remíza spravedlivá. Bohužel nás trápí stále koncovka, ale hlavně absence hráčů, která je poslední týdny opravdu hrozivá a stále počítáme další ztráty.



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - P. Bajčík [-] (73. J. Tesárek [-] ) , K. Wagner [-] (73. M. Osvald [-] ) , T. Kovář [-] (80. A. Břicháček [-] ) , M. Gramblička [-] , F. Toušek [-] , P. Řezník [-] , M. Trost [-] (55. D. Kukačka [-] ) , P. Miesbauer [-] , F. Kolda [-] , T. Balica [-] (46. P. Brom [-] )

TJ Sokol Bělčice
T. Skala [-] - K. Hanzlík [-] (60. P. Průcha [-] ) , L. Mála [-] , M. Ráž [-] , T. Ježek [-] , A. Ježek [-] (46. J. Jelínek [-] ) , J. Vejšický [-] , J. Cibulka [-] , L. Mach [-] , L. Krameš [-] (75. J. Švejda [-] ) , K. Zeman [-]

ŽK: 87. P. Řezník .
Hráči zápasu: T. Skala .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tupý Petr - MAREK Vladimír, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Poláček
Tip experta: výhra domácích

V neděli v Prachaticích body zůstanou a Bělčice budou muset bodovat jindy. 2:0

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rezerva Tatranu musí zabrat a je potřeba zabojovat. Veřím, že body zůstanou v Záblatí, kde má B tým Tatranu Prachatice domácí prostředí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích