Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doma je doma! Chelčice přejely Vacov


Branky


26

Čtyři úvodní kola musely Chelčice odehrát na hřištích soupeřů a první domácí utkání tak přišlo na řadu až tuto neděli. Domácí dostali navíc hned při domácí premiéře těžký los, který přisoudil Chelčicím Vacov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná partie

Domácí tým trápilo v dosavadních utkáních zakončení a střelecká nemohoucnost hodně rezonovala u týmu. Zápas s Vacovem byl ale pravým opakem a už po jedenácti minutách hry rozradostnil domácí publikum Hryhorii Buzhdyhan. Rychlá branka hosty otřásla a ve 26. minutě už musel brankář Lácha lovit míč ze sítě podruhé, když si do vlastní branky srazil pokus hostů Štěpán Kryštof. Na hřišti hrálo jedno mužstvo a poločasový výsledek utkání dokončil ve 36. minutě kapitán domácích Jaroslav Křenek.

Stav 3-0 zlomil definitivně odpor Vacova a druhé dějství už bylo jednoznačnou záležitostí domácích. Úvodní čtvrt hodina sice branku nepřinesla, ale po hodině hry se s góly roztrhl pytel. V 66. minutě odstartoval svojí druhou brankou gólovou smršť Hryhorii Buzhdyhan, který za dalších devět minut dokončil svůj hattrick. Předtím sice dokázal snížit za hosty Tomáš Hozman, ale jeho branka pouze kosmeticky upravila skóre. V 75. minutě bylo tak skóre utkání již 5-1 a oba týmy dokázaly do konce utkání přidat po jedné brance, když se podruhé v zápasu nejprve prosadil domácí Jaroslav Křenek a následně i hostující Tomáš Hozman. Výsledek 6-2 ale hovoří jasně a domácí Chelčice zvládly utkání jednoznačným výkonem, který pokřtily domácí premiéru v této sezoně.



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Jaroslav Křenek - kapitán: Od nás to byl parádní týmový výkon, který konečně podpořily i vstřelené branky a to hned šest. Vacov toho moc neměl a myslím si, že nás podcenil lehce.

SK Vacov
Jan Kopáčik - trenér: Výsledek odpovídá naší předvedené hře, celý zápas byli domácí jasně lepším týmem a zaslouženě vyhráli. To co jsme dnes předvedli, nemá s fotbalem vůbec nic společného.



Sestavy


FK Chelčice
P. Dušek [-] - T. Tlapa [-] , V. Tesař [-] (61. M. Machnyk [-] ) , J. Hajný [-] , J. Turek [-] , J. Chalupský [-] , M. Švec [-] (80. T. Koberna [-] ) , H. Buzhdyhan [-] (83. F. Čížek [-] ) , T. Kouba [-] (75. M. Kiš [-] ) , J. Křenek [-] , P. Celý [-]

SK Vacov
T. Lácha [-] - K. Procházka [-] , J. Mrázek [-] - D. Vítovec [-] (83. Z. Švihel [-] ) , M. Mls [-] (64. M. Čtvrtnik [-] ) , Š. Kryštof [-] , A. Jírovec [-] , F. Roučka [-] , J. Bubík [-] (46. T. Hozman [-] ) - A. Bujok [-] , F. Zitta [-]

ŽK: 55. F. Roučka , 62. J. Mrázek , 89. A. Bujok .
Hráči zápasu: H. Buzhdyhan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Marek Vladimír - HÁŠA Richard, BRAŤKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: výhra hostů

Chelčice zůstanou bez bodu i po tomto zápase. Vacov bude v utkání dominovat a vyhraje větším rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hosté splní roli favorita.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů