3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí přetlačilo Tatran mohutným závěrem


Branky


26

Poslední utkání pátého kola 1.B třídy skupiny B se odehrálo ve Vlachově Březí, kam dorazila rezerva prachatického Tatranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasy poločasu

Zápas začali aktivněji domácí, kteří svojí kombinační hrou přehrávali hosty z Tatranu. Fanoušci tak ani dlouho nečekali na branku, která přišla po čtvrt hodině hry z rohového kopu, který usměrnil za záda brankáře Hopfingera Michal Hojdekr. Do pětadvacáté minuty hry šlo všechno podle not domácího Březí, ale postupem času se začala hra kouskovat a místo kombinačního fotbalu přišla řada nákopů, která domácím nevoněla. Ve 33. minutě navíc došlo na vyrovnávací branku, kterou z pokutového kopu vstřelil sám předtím faulovaný Tomáš Balica.

Závěr domácích

Druhý poločas přinesl návrat do starých kolejí a domácí opět vládli na hřišti. Skoro dvě stovky diváků tak vyčkávalo na třetí branku duelu, která měla rozhodnout o vítězi. Čekalo se až do 85. minuty, když se po akci bratrů Novotných dostal k míči Jan Toncar a ve Březí vybouchla exploze radosti. Tatran moc času na vyrovnání neměl a otevřená vrátka využil v nastavení po přihrávce od Toncara střídající Šimon Kouba, který šajtlí nedal brankáři Tatranu šanci. Vlachovo Březí tak zvítězilo potřetí v řadě. Tentokrát poměrem 3-1 nad rezervou Tatranu Prachatic.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
Michal Novotný - vedoucí mužstva: Kluci předvedli dobrý výkon, pěkný kombinační fotbal a tři body jsou doma. Do pětadvacáté minuty jsme byli lepším týmem, ale poté se hra začala kouskovat a dlouhé nákopy nebylo to, co jsme chtěli. Druhý poločas jsme opět hráli naši hru a jen se čekalo na vedoucí branku, kterou vstřelil Toncar a v závěru se povedlo střídání v podobě Kouby.

FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger - trenér: Utkání jsme absolutně nezvládli. Domácí byli důraznější, fotbalovější, běhavější a vyhráli naprosto zaslouženě. Pro nás je to velké varování, ačkoliv jsme se sešli v poměrně dobré sestavě, tak ten výkon tomu vůbec neodpovídal. My se teď musíme co nejlépe připravit na domácí utkání a vrátit se k výkonům z předcházejících zápasů



Sestavy


FC Vlachovo Březí
V. Kautman [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , M. Novotný [-] (91. V. Kautman [-] ) , J. Toncar [-] , J. Hubáček [-] (18. R. Mráz [-] ) , Š. Kužvart [-] , L. Martínek [-] , A. Novotný [-]

FK Tatran Prachatice B
J. Hopfinger [-] - T. Kovář [-] , J. Hrbek [-] (46. D. Kukačka [-] ) , M. Gramblička [-] , F. Toušek [-] , V. Cais [-] (67. A. Břicháček [-] ) , P. Řezník [-] , P. Brom [-] (23. K. Wagner [-] ) , P. Miesbauer [-] , F. Kolda [-] , T. Balica [-] (67. M. Černý [-] )

ŽK: 38. Š. Kužvart , 63. V. Kautman , 90. F. Daniel - 29. V. Cais .
Hráči zápasu: J. Toncar .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HANDŠUH Karel - BRODSKÝ Ondřej, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: remíza

Březí je doma silné, ale Prachatice budou nepříjemný soupeř, proto remíza.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Toto okresní derby zřejmě nabídne velkou bitvu, která skončí smírem.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích