0:4
(0:1)
40. J. Varyš (p.)
48. J. Varyš
56. J. Funda
91. J. Funda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 11:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorov zůstává dál stoprocentní! Tentokrát porazil Tatran


Branky


40. J. Varyš (p.) , 48. J. Varyš , 56. J. Funda , 91. J. Funda
25

Již tradičně v dopoledních hodinách se v neděli odehrálo v Záblatí čtvrté kolo B třídy skupiny B, které přineslo souboj domácího Tatranu s Bavorovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta v závěru

Průběh utkání přinesl očekávanou podívanou a kombinačně vyspělý Bavorov se snažil prorazit obranný blok domácích, který perfektně napadal hostující rozehrávku. Domácí si tak vysokým vystupováním otevírali šance na rychlé přečíslení, které ale rezerva Prachatic nedokázala využít. Když už se zdálo, že poločas skončí bez branek, vložil se do hry Matěj Polanský, který vybojoval penaltu, kterou následně ve 40. minutě proměnil s přehledem Jakub Varyš a poločasový výsledek byl na světě.

Rychlý start

Na začátku druhé půle přišel důležitý druhý gól Bavorova, který hosty uklidnil. Na povedenou akci Líkaře navázal následně opět Jakub Varyš, který hlavičkou usměrnil spoluhráčův centr za Priharova záda. Domácí musel hru otevřít, ale kontaktní branky se Tatran nedočkal. Naopak těsně před hodinou odehrané hry se o slovo přihlásil Jiří Funda, který svojí ranou k tyči rozhodl o zápasu. Exligový kapitán Bavorova následně přidal v nastavení druhou branku a konečný výsledek získal tak podobu 4-0. Bavorov tak zvítězil i ve čtvrtém utkání v řadě a získal tříbodový náskok na své pronásledovatele.



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger - trenér: Na utkání proti favoritovi z Bavorova jsme se těšili a musím říct, že jsme si i poměrně věřili. První poločas se vyvíjel přesně jak jsme očekávali, hosté byli více na míči a nám se dařilo aktivním napadáním nutit je k chybám, z čehož pramenily tři vyložené, které jsme již tradičně nedokázali proměnit. V závěru poločasu soupeřovi spadla do klína sporná penalta a šel do vedení. V úvodu druhé půle jsme po sérii chyb inkasovali podruhé a byli tak nuceni hosty začít napadat. V tu chvíli se projevila jejich velká kvalita, dokázali nám ze všechno fotbalově vyjíždět, nás to vyčerpalo a krásný třetí gól Jirky Fundy definitivně rozhodl. Kluků je mi líto, za výkon a úsilí které do utkání vložili si takový výsledek nezasloužili, bohužel jsme rozhodující momenty na rozdíl od soupeře nezvládli.

TJ Sokol Bavorov
FB Sokol Bavorov: Čtvrtá výhra v řadě a navýšení náskoku na čele. Bavorovští fotbalisté jeli k nedělnímu zápasu do Záblatí, kde se střetlo už v dopoledne s rezervou Prachatic. Hra zprvu byla vyrovnaná, pak otěže zápasu ale přebral Bavorov. Do druhé půle už nenastoupil zraněný Dominik Folta a nahradil ho Zdeněk Líkař, který měl velký podíl na druhém vstřeleném gólu Sokola.Bavorov tak i po čtvrtém kole zůstává bez ztráty jediného bodu a po ztrátě Vacova má na čele tříbodový náskok před druhými Střelskými Hošticemi. Děkujeme všem fanouškům, kteří nás v neděli byli podpořit.



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - J. Hrbek [-] (83. D. Kukačka [-] ) , M. Gramblička [-] , F. Toušek [-] , K. Wagner [-] (74. A. Břicháček [-] ) , M. Trost [-] (46. V. Cais [-] ) , P. Řezník [-] , P. Brom [-] (65. V. Podlaha [-] ) , P. Miesbauer [-] , F. Kolda [-] , T. Balica [-] (56. R. Remiáš [-] )

TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - B. Begiri [-] , M. Färber [-] , D. Řezáč [-] , J. Varyš [-] (78. V. Kucul [-] ) , R. Tomek [-] , M. Polanský [-] , R. Oláh [-] , V. Funda [-] (65. B. Slavík [-] ) , J. Funda [-] , D. Folta [-] (46. Z. Líkař [-] )

ŽK: 13. J. Hrbek , 16. P. Řezník - 38. D. Folta .
Hráči zápasu: J. Funda .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: NOVÁK Lukáš - KOLLÁRIK Vojtěch, KLIMEŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Pro rezervu Prachatic další těžký zápas, věřím v těsnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Bavorov je zatím suverénní a zůstane tomu tak.