A. Srch 23. (p.)
1:3
(1:2)
28. V. Dohonyi (p.)
30. V. Hozman
49. P. Málek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 11:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Záblatí se radovaly Střelské Hoštice


Branky


23. A. Srch (p.) - 28. V. Dohonyi (p.) , 30. V. Hozman , 49. P. Málek
27

Jak Prachatice, tak i Střelské Hoštice slavily v prvním kole vítězství a nedělní duel v Záblatí tak naznačoval to, že minimálně jeden z týmů bude muset body ochudit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty

Tvrdá hra hostujících Hoštic domácím zpočátku nevoněla a chvíli trvalo, než se Tatran dostal do zápasu. Prachaticím to ale vůbec nevadilo, neboť ve 23. minutě nařídil sudí Černý za Málkův faul pokutový kop domácích, který s přehledem proměnil navrátilec Tatranu ze zahraničí Adam Srch. Vedení okresnímu městu ale vydrželo pouhých pět minut, než sudí Černý nařídil penaltu i na druhé straně, a i tentokrát byl zahrávající hráč šťastnější než brankář. Dohonyiho branka hosty nakopla a ti během dalších dvou minut po centru Hlavy otočili vývoj utkání ve svůj prospěch, když hlavičkou zakončoval Hozman. Hoštice tak vyhrály první poločas díky otočce za dvě minuty a Tatran měl ve druhém dějství co dělat.

Rychlá branka a mnoho karet

Jenže Tatran hrubě podcenil začátek druhé půle a po brance Málka ze 49. minuty prohrával už o dvě branky. Naděje domácím svitla po hodině hry, kdy nejprve v 65. minutě viděl druhou žlutou a následně červenou Hozman a jeho osud zopakoval za dalších osm minut Braťka. Hoštice tak poslední minuty dohrávaly o devíti a Tatran zamkl soupeře na jeho polovině. Bohužel ale domácím chyběla přesnější koncovka, a když už něco domácím vyšlo, tak byl proti skórování brankář Hoštic Vlk. Zápas tak nakonec skončil 3-1 a Hoštice tak vezou domů důležité a hlavně ubojované tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger: Prvních deset minut jsme se srovnávali s velice agresivní hrou soupeře a nemohli se do zápasu dostat, pak jsme převzali otěže, začali dominovat a přišli i šance, což vyústilo v pokutový kop, který bezpečně proměnil Srch. V ten moment jsme měli utkání poměrně pod kontrolou. Bohužel pak přišla dvouminutovka ve které jsme udělali dvě fatální chyby, které soupeř dokázal potrestat a to nás stálo body. Na začátku druhé půle se soupeř ještě krásně trefil z dvaceti metrů. Hosté následně po dalších faulech dostali dvě červené karty, zatáhli se a my trošku cítili šanci se do utkání vrátit, jenže jsme absolutně selhali ve finální fázi a těch šanci na snížení bylo hrozně málo. Celkově když to shrnu, tak jsme horším týmem určitě nebyli, bohužel jsme své šance neproměnili a soupeřovi tam tentokrát spadlo všechno. Určitě bych chtěl vyzdvihnout výkon hostujícího brankáře, na vítězství Hoštic má lví podíl.

TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Na pěkném hřišti v Záblatí se za deštivého počasí hrálo pohledné utkání plné osobních soubojů. Do vedení se dostali domácí z pokutového kopu po faulu Málka. Výhodu penalty jsme dostali i my a Dohonyi vymetl šibenici domácího gólmana. Poté jsme se prosadili podruhé když Šperl vyslal po lajně Hlavu a ten centrem našel před bránou Hozmana který se nemýlil. Poločas vyzněl tedy lépe pro nás. Do druhé půle jsme šli s cílem držet vedení co nejdéle a popř. přidat třetí gól. To se povedlo výtečnou střelou Málka na zadní tyč. V 65.min jsme šli do deseti, když Hozman obdržel žlutou za simulování a poté hned druhou a tedy i červenou za kritiku rozhodčího. Velmi přísné vyloučení. V 73.min bylo ještě hůře. Již jednou potrestaný Braťka zajel do soupeře a i on šel po druhé žluté a následně červené do sprch. Domácí nás po zbytek zápasu drželi v házenkářském zámku, ale žádnou gólovou příležitost si nevytvořili. Za kvalitní týmový výkon jsme byli odměněni ziskem tří bodů



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - P. Bajčík [-] (56. A. Břicháček [-] ) , P. Brom [-] (68. V. Kováč [-] ) , V. Cais [-] , T. Kovář [-] , P. Řezník [-] , K. Wagner [-] , A. Srch [-] (46. M. Trost [-] ) , F. Kolda [-] (63. A. Hodina [-] ) , T. Balica [-] , A. Vlk [-]

TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - M. Kokrda [-] (90. M. Virostek [-] ) , D. Šperl [-] , P. Rejšek [-] , J. Strnad [-] - K. Heřman [-] , P. Málek [-] (84. J. Kuncl [-] ) , P. Hlava [-] (93. M. Červený [-] ) , V. Dohonyi [-] - V. Hozman [-] - V. Braťka [-]

ŽK: 32. V. Cais , 35. P. Bajčík , 52. K. Wagner , 67. P. Brom - 32. K. Heřman , 44. V. Braťka , 52. J. Strnad , 52. T. Vlk , 60. P. Hlava , 65. V. Hozman . ČK: 65. V. Hozman , 73. V. Braťka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - BRODSKÝ Ondřej, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: František Traxler
Tip experta: výhra domácích

V Záblatí se bude hrát vyrovnaný duel, který skončí o gól pro Tatran.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Rezerva domácích v Záblatí prohrávat nebude a i opět to bude za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích