Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedenáctigolová přestřelka vyzněla lépe pro Dražejov


Branky


27

V sobotu došlo na duel v Dražejově, kde mistní tým čekal první domácí duel letošního ročníku. Dražejov chtěl napravit porážku z prvního kola v Sedlicích a jako soupeř přijelo do Dražejova Vlachovo Březí, které prohrálo naopak v Bavorově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez obran

Zápas začal opravdu z ostra. Vlachovo Březí chtělo ze své rozehrávky vymyslet hned šanci na skórování. Domácí se ale zmocnili balonu a útěk po pravé straně skončil u Martina Šrámka, který otevřel brankový účet utkání po dvaceti vteřinách. Březí se z rychle inkasované branky oklepalo a v páté minutě dostali Kozlíci možnost přímého kopu, který na brankářovu stranu perfektně zakroutil Martínek a vyrovnal. Domácí si ale rychle vzali vedení zpátky a v desáté minutě zařídil druhé vedení domácích Václav Šrámek. Zápas neubíral plyn z rychlého startu a ve 31. minutě Václav Šrámek našel Šteflíčka, který domácí poslal do dvoubrankového náskoku. Místo toho, aby domácí náskok udrželi, tak ale přišla kuriózní chvíle, když ve 37. minutě Náhlík zpětnou přihrávkou přehodil i brankáře Brože a dostal hosty na kontakt. Ti navíc ještě do konce poločasu dokázali po faulu na Kautmana z penalty vyrovnat, když Brož nedokázal vytěsnit střelu Toncara. Divoký poločas tak skončil v Dražejově 3-3.

Dražejov slaví

Druhý poločas začal o poznání pomaleji a po sérii domácích rohů přišel volný kop Vlachova Březí. Centr propadl až na Martínka a díky jeho druhé brance se hosté dostali v 57. minutě poprvé do vedení. To ale vydrželo pouhé čtyři minuty, než nádhernou střelou vyrovnal Matas. Domácí navíc v 68. minutě opět otočili skóre ve svůj prospěch, když nedůrazné Březí nedokázalo míč odklidit z hranice vápna před Martinem Šrámkem. Dražejov nechtěl ale dopustit další vyrovnání a potřebnou branku na 6-4 trefil v 74. opět Jan Matas. Březí sice mohlo dvě minuty před touto brankou vyrovnat, ale gól Adama Novotného nebyl podle offsidu rozhodčích uznán. Dražejov tak držel pevně zápas ve svých rukou, Březí muselo otevřít obranu a definitivní tečku přidal dovršením hattricku v 89. minutě Martin Šrámek. Dražejov tak nakonec ovládl přestřelku se Březím a slaví první body v letošní sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Sobotní domácí zápas s Vlacháčem byl spíše hokej. Minimálně co se výsledku týče .Hosté měli na rozehrávku balon. My se ho rychle zmocnili a hned po pěkné akci v první minutě přes pravou stranu zakončoval premiérovou brankou Martin Šrámek. O pět minut později jsme zaspali a po Hrčkově faulu z přímého kopu umisťoval za hosty Martínek. V 10. min jsme šli opět do vedení. Vašek Šrámek navýšil na 2:1 a o 20 min. později připravil Šteflíčkovi na 3:1. Bohužel jsme si dali ve 37. vlastní branku a to hosty nakoplo. Do poločasu dostali výhodu penalty, kterou proměnil a srovnával Toncar. Druhý poločas začal opatrně a hostům se podařilo skóre otočit na 3:4. To nás asi nakoplo a za 13 minut jsme vstřelili tři pěkné branky. Dvakrát přesně umisťoval Matas a jednou se nejlépe zorientoval na odražený míc M. Šrámek. Poslední jmenovaný dovršil hattrick minutu přes koncem a pojistil konečný výsledek na 7:4. Průběh zápasu byl celou dobu jako na houpačce a za tento výsledek jsme velice rádi. Příští kolo jedeme do Vacova.

FC Vlachovo Březí
FB FCVB: Gólová přestřelka skončila lépe pro domácí. Nezbývá nic jiného, než zabrat příští týden v prvním domácím duelu.



Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - P. Poláček [-] , F. Brázda [-] - J. Matas [-] , V. Šrámek [-] (88. T. Martínek [-] ) - T. Hrčka [-] - D. Náhlík [-] (86. L. Šulda [-] ) , M. Uhlík [-] , M. Vaniš [-] , M. Šrámek [-] , J. Šteflíček [-] (75. D. Pojsl [-] )

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , M. Novotný [-] (85. F. Beránek [-] ) , J. Toncar [-] , Š. Kužvart [-] , J. Lukeš [-] (40. V. Kautman [-] ) , A. Novotný [-] , L. Martínek [-] (58. J. Hubáček [-] ) , J. Bízek [-]

ŽK: 4. T. Hrčka , 43. J. Matas - 43. M. Hojdekr , 55. M. Novotný , 72. Š. Kužvart .
Hráči zápasu: M. Šrámek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ŠVARC Alois - ŤUPA Michal, HOCH Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: František Traxler
Tip experta: remíza

Oba týmy první kolo prohrály a je těžké tipovat vítěze. Osobně bych věřil víc Březí, ale dávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hosté to zvládnou za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů